MELİKGAZİ İLÇE SAKİNLERİ İFTAR SAATİNDE PARKLARI TERCİH EDİYOR

MELİKGAZİ  İLÇE SAKİNLERİ İFTAR  SAATİNDE PARKLARI TERCİH EDİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye olarak büyük ölçekli ve çok amaçlı parkların yapımına büyük önem verdiklerini vurgulayarak her yaş grubundan ilçe sakinine hitap eden bu tür parkların aynı zamanda sosyal birer mekan haline

İlçe genelinde oluşturulan parkların büyüklüğünü yanında çok amaçlı ve işlevsel olması için her türlü çalışmanın yapıldığını, kamelyalar, oturma grupları, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun aletleri, havuz ve bol ağaçlı olmasına özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi’deki piknik alanlarını sadece Melikgazililerin değil tüm  ilimiz sakinlerinin benimsediğini belirtti.

 Parkların gündüz çocuklara emanet edildiğini ve gündüz saatlerinde parkların cıvıl cıvıl olduğunu vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti…     “Melikgazi Belediyesi olarak yapımını gerçekleştirdiğimiz parklarımız gündüzleri çocuklara emanet ediyoruz. Gündüz saatlerinde parklarımızda çocuklarımız neşe içerisinde oynamaktadırlar. Ancak bizim çok amaçlı parklarımız bu yaz aylarında özellikle iftar saati ile iftar sonrası ailelerin akınına uğramaktadırlar. İftarlarını yapmak için parkları tercih etmektedirler. Çünkü bizim parklarımız her yaş kesimine hizmet verebilmektedir. Bu yaz aylarının akşamları parklarımıza yoğun ilgi gösterilmesi bizleri mutlu ediyor. Çünkü yapılan hizmetin yerinde yapıldığının en iyi göstergesi vatandaşların hizmetlere olan ilgisidir”

 Başkan  Büyükkılıç, ilçeye yapılan yeşil alan çalışmalarının Melikgazi’nin gelişmesine ve güzelleşmesine büyük katkı sağladığı gibi sosyal amaçlı kullanılmasının önemli olduğunu mahallelilerin birlik ve beraberlik, dostluk ve kardeşlik içerisinde bu mekânlardan yararlanabildiğini sözlerine ekledi.  



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti