Melikgazi - Yeşilay işbirliğinde konferans

Melikgazi - Yeşilay işbirliğinde konferans

Melikgazi Belediyesi ve Yeşilay Kayseri Şubesince ortaklaşa tertiplenen ‘Milli Değerlerimiz Çanakkale’ konulu konferansta bağımlılıkta mücadelede ve gençlerin milli değerlere sahip çıkan bireyler olarak yetişmeleri için gerekenler mercek altına alındı.

Melikgazi Belediyesi ve Yeşilay Kayseri Şubesince ortaklaşa tertiplenen ve Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen ‘Milli Değerlerimiz Çanakkale’ konulu  konferansa Vali Gökmen Çiçek, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Çifçi, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet Nedim Kilci, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Konferansın başlangıcında  konuşan Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Çifçi, Yeşilay’ın kuruluşunun Milli Mücadele yıllarına dayandığını ve bağımlılıkla mücadelede dünyanın en güçlü kuruluşlarından oldukları hatırlatarak şu bilgileri paylaştı “Yıl boyunca bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında destek verdiğimiz eğitim, spor, kültür, sanat ve sosyal faaliyetlerde genç kardeşlerimizle beraber olduk. Bağımlılıkta mücadelede en az bu faaliyetler kadar önem verdiğimiz bireylerin gelecek nesillere gururla taşıyacağı milli değerlerimize sahip çıkan bireyler olmalarını her şeyden çok arzu ediyoruz. Bu nedenle konferansımızın sizlere katkı sağlayacağınızı düşünüyoruz. Çünkü umutla başlayan o hareketin gelecekteki kahramanları olacağınızı biliyorum. “

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’da  ülkenin geleceğinin gençlerin elinde olduğuna dikkat çektiği konuşmasında Yeşilay’ın gençleri koruyarak, zararlı olan bağımlılıklardan uzak durmasına yönelik katkılarına dikkat çekti.

Konuşmaların ardından Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet Nedim Kilci tarafından Çanakkale Zaferi ve Mehmetçiğin kahramanlıklarına dair anektotlar paylaşılarak gençlerin geçmişini iyi bilmesinin önemine vurgu yapıldı.

 



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı