MELİKGAZİ SERGİ SALONU

MELİKGAZİ SERGİ SALONU

KÜLTÜR VE SANATIN HİZMETİNDE

Mart ayının ilk haftasında açılışı yapılan ve yeni vizyonu ile büyük beğeni toplayan fuaye ve sergi salonunun artık kültür ve sanatın hizmetinde olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 9-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Mimar Sinan Haftası sebebi ile Kayseri Mimarlar Odası Üyeleri´ne özel fotoğraf sergisi açıldığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi´nce tarihi mekânların aslına uygun olarak onarılıp günümüz hizmetine sunulmasının örnek gösterildiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi olarak Ağırnas bölgesinde kutlan Mimar Sinan Anma Etkinlikleri´nde bir dizi çalışma yaptık. Bunlardan biri olan Melikgazi Belediyesi Tasarım Müdürlüğünün çalışmalarının yer aldığı fotoğraf sergisi olmuştur. Bu sergi ile tarihi mekânların onarım öncesi ve sonrası çalışmaların görsel olarak sergisi açılmıştır. Kayseri Mimarlar Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri bu sergiyi gezerek hem bilgilendirilmişler hem de görüşleri alınmıştır. Çok faydalı olan bu sergi ile ayrıca Belediye ve Meslek Odası işbirliğinin güzel bir örneği sergilenmiştir? dedi.

Kayseri Mimarlar Odası önceki Başkanı Mimar Eda Velibaşoğlu ise bu serginin son derece bir çalışma raporu niteliğinde olduğunu ve ayrıca Mimar Sinan haftasında açılmasının ise ayrı bir anlam taşıdığını söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü