MELİKGAZİ İLÇESİ

MELİKGAZİ İLÇESİ

ÇİÇEK BAHÇESİ´NE DÖNÜŞTÜ?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,yaz mevsiminin gelmesi ile ilçe sınırları içerisinde yer alan yeşil alan, park, bahçe ile kavşaklara renk renk çiçekler ekildiğini duyurdu?.
Sonbahar aylarında dikimi yapılan lalelerin baharın ilk günlerinde renk renk çeşitleri cinsleri ile şehri süslediğini ve görsel bir şölen oluşturduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi olarak çevre düzenlemesi, bahçe tanzimi ve süslemesi gibi çalışmalara büyük önem veriyoruz. Çünkü doğa güzelliği insanın iç dünyasını olumlu etkilemektedir. Her sabah işyerine temiz bir çevrede çiçekler arasında güne MERHABA diyen Kayserililer bu çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade etmektedirler. Belediye olarak mevsimlik çiçeklerin ekilmesini, sökülmesini ve sezon boyunca yenilenmesi çalışmasını biz özelleştirdik. Yani park ve bahçeler ile kavşaklar belli tarihlerde belirli çiçekler ile süslenmektedir ? değerlendirmesinde bulundu?
50 bin lalenin sökülerek önümüzdeki sonbahar da yeniden dikilmek üzere tesislerde depolandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, şu anda Mozaik, Petonya, Zinya, İpek, Ateş, Yıldız ile Pervane olmak üzere 7 çeşit çiçeğin ekimine büyük bir hızla devam edildiğini kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, özel şirketlerce yapılan çiçek ekimi, bakımı, yenilenmesi çalışmasında Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bu çalışmanın kontrollüğünü yaptığını ve sonuçta Melikgazi´nin adeta çiçek açtığını ve çiçeklerin vatandaşlarca kollanıp korunduğunu, bunun da kentlilik bilincinin artığının bir göstergesi olduğu sözlerine ekledi sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor