MELİKGAZİ ÇALIŞANLARINA

MELİKGAZİ ÇALIŞANLARINA

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ

İl Emniyet Müdürlüğü uzmanlarınca Melikgazi Belediyesi çalışanlarına yönelik ?Uyuşturucu İle Mücadelede Etkin Kullanımın Sağlanması? çalışmaları ile ilgili teknik ve idari bilgilerin anlatıldığı uygulamalı eğitim verildi. 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Belediye personeline yönelik hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini çünkü bilgili, bilinçli ve işinde uzman ve güvenli bir personelin iş hacmi kapasitesinin her zaman yüksek olacağını söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Uzman Personeli tarafından, Melikgazi Belediyesi Zabıta, Temizlik ve Park bahçeler de çalışan personele yönelik uyuşturucu ile mücadelenin anlatıldığı uygulamalı eğitimin son derece faydalı olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi hizmet içi eğitimlere son derece önem vermektedir. Özellikle kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalar ve eğitim programları belediyemizin olmaz ise olmazlarındandır. Çünkü kurumlar arası diyalog ve iş paylaşımı topluma hizmet olarak yansımaktadır. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube görevlilerince uyuşturucuların temini, satışı ve nitelikleri hakkında mücadele tekniklerinin anlatıldığı seminer verilmiştir. Örmekler ile anlatılan seminere belediyemizin özelikle saha da görevli olan Zabıta, temizlik ve park ve bahçeler biriminde çalışan elemanların katılımı sağlanmıştır? dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, referans belediye olarak hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini ve sonuçlarının da çok faydalı olduğunu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor