MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN

ENGELLİLER KENTİNE ENGELSİZ YATIRIMLAR

  Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Engelliler Kenti´ni de ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp, verilen hizmetler ile ilgili vatandaşlarla sohbet etti.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, teknik ekibi ile birlikte şantiyelerdeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç´ı Engelliler Kentin´ de bölge sakinleri ve her zaman olduğu gibi çocuklar yine yalnız bırakmadı. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç´ta çocukların sevgi gösterisini karşılıksız bırakmayarak onlara şapka ve tişört hediye etti.
Mimarsinan Bölgesi´nde kurulan Anadolu Engelliler Kenti Kooperatifi´nde 250 konut bulunduğunu ve burada yaşayan vatandaşların haklı istek ve taleplerinin Melikgazi Belediyesi´nce birer birer yerine getirildiğini belirten Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti? ? Mimarsinan Bölgemiz sınırları içerisindeki engelli kardeşlerimiz için yaptırılan kooperatifte belediye olarak çevre düzenlemesi, yolların asfaltlanması ile ilgili gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, sorunlarını not aldık. Onların refah ve mutluluğu için her konu bizim konumuz anlayışı ile hareket ederek, sorunların çözümü noktasında diğer kurum ve kuruluşlar ile görüşerek çözüm üreteceğiz. Çünkü onların derdi bizim derdimiz ,onların sevinci bizim sevincimiz, Allah bu güzel insanların duasından bizleri mahcup etmesin.?dedi. Engelliler Kenti Mimsin bölgesindeki bağlantı yolunda yapılan asfaltlama çalışmasına da katılan Başkan Büyükkılıç, 2.000 ton asfalt kullanarak yolların asfaltlandığını ve güvenli hale getirildiğini, kaldırım ve cep otoparklar ile çevre düzenlemesinin yanı sıra peyzaj çalışması sonrasında oluşturulan yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları ile Engelliler Kenti´nin yaşanabilir bir mekan haline getirildiğini sözlerine ekledi.
Bölge sakinleri de yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor