MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDE

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDE

2017 YILI YATIRIMLARI BÜYÜTEÇ ALTINDA?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç daire müdürleri ile yapılan toplantıda 2017 yılı çalışma programında yer alan yatırımların büyüteç altına alınarak etraflıca değerlendirildiğini ve uygulama sıralamalarının oluşturulduğunu açıkladı?
2017 çalışma programını hazırlarken önce belediye olarak hizmeti alan mahalleli ve muhtarların görüşlerinin alındığını, bu isteklerin belediye genel yatırımları ile birlikte değerlendirilerek bir yatırım şeması çıkarıldığını ve son olarak da Belediye Meclisince şekillendirildiğini belirten Melikgazi Beleidye Başkan Memduh Büyükkılıç ?2016 yatırım planlamasını tamamladık. Bir yıl içerisinde planlanan tüm çalışmalarının tamamını yerine getirdik. Büyük ölçekli ve çok amaçlı çalışmalar devam etmektedir. Küçükali, Anbar ve Küçükmustafa da devam eden ve toplam 9 bloktan oluşan Kentsel Dönüşüm İnşaatları, Abdülhamidhan Bulvarı, 2 ayrı semt pazarında güneş enerji santrali gibi büyük ölçekli çalışmalarımız ancak 2017yılında tamamlanarak hizmete sunulacaktır. 2017 yılı yatırımlarını tam ve zamanında yerine getirebilmek için birimler arasında koordinasyon sağlamak amacı ile müdürler toplantısı yaptık. Buna göre yatırımlar belirlenen plan içerisinde yerine getirilecektir ? değerlendirmesinde bulundu?
2016 yılı gelir bütçenin kesin olmayan rakamlara göre % 95 üzerinde gerçekleşeceğini tahmin ettikleri ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediyeye bağlanan bölgelerin artık hizmet ve yatırımlar ile Melikgazi ile bütünleştiğini sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor