MELİKGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİ

SABAH KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELİP BAYRAMLAŞTI?

   Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bugün başlayan mesai ile birlikte belediyenin atölye, fidanlık, zabıta merkezlerini ve hizmet binasında görev yapan çalışanlar ile bölge esnafının geçmiş bayramlarını kutladı.
Çalışanların bayram ziyaretlerini daha rahat bir zaman içerisinde gerçekleştirebilmeleri için bayramlaşmayı bayram sonrası ilk mesai günü yapmayı uygun bulduklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç?Bayram tatili 9 gün idi. Bu süre içerisinde temizlik, denetim, park ve bahçe bakımı, yol bakım ekipleri görev başındaydı. Çünkü kamu hizmetlerinde tatil olmaz. Kamu hizmetleri süreklilik gerektirir. Belediye olarak bayram öncesi tüm tedbirleri aldık. Nöbetçi birimleri oluşturduk ve bayram süresince hiçbir aksaklığa meydan verilmeden hizmetler yerine getirildi. Kurban kesim yerleri deterjanlı su ile yıkandı. Bugün belediyemiz temizlik ve makine ikmal atölyesinde çalışanlarımızla bayramlaşmayı, kahvaltılı ve kurban eti ikramı ile gerçekleştirdik. Yeni bir geleneği başlatıyoruz. Bundan böyle Kurban Bayramları sonrası çalışanlarımızla kurban eti ikramlı bayramlaşma gerçekleştireceğiz.? Değerlendirmesinde bulundu?
Çalışanların birbirleri ile saygı, hoşgörü ve sevgi ile çalışmalarını sürdürdüklerini, bu açıdan Melikgazi camiasının büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile diğer sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel bütün faaliyetlerde, çalışanların emeğinin olduğunu vurguladı?.
Çalışanların geçmiş bayramlarını en içten dilekleri ile kutladığını, sağlık ve mutluluk dilekleri ile uzun ömürler temenni ettiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, referans ve örnek belediyeciliğin temelinde, personelin birlik, beraberlik, uyum ve dayanışmasının bulunduğunu sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor