MELİKGAZİ BELEDİYESİ MOBİLYA ATIKLARINI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ MOBİLYA ATIKLARINI

ÜCRETSİZ OLARAK ADRESTEN ALACAK?


Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak geri dönüşüm de yeni bir uygulama başlatarak bundan böyle adresten mobilya atıklarını alacaklarını duyurdu?
Kâğıt, cam ve metal ile başlayan atık malzeme toplamanın atık yemeklik yağ, araba lastiğini, elektronik atık gibi genişlettiklerini şimdi mobilya atıklarına talip olduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ALO ATIK 0352 3551431nolu telefon hattını arayan Melikgazililer çekyat, koltuk, masa, sandalye, kanepe, gardolap gibi mobilya atıkların ekipler tarafından ücretsiz alınacağını kaydetti.
İri hacimli atıklar olarak adlandırılan bu tür malzemelerin genellikle çöp konteynırlarına sığmadığını ve vatandaşlar tarafından kapı önüne bırakıldığını hatırlatan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti? "Melikgazi Belediyesinin geri dönüşüm hizmetinin örnek ve referans gösterilmektedir. Birçok belediye bizim bu çalışmamızın projesini talep etmektedir. Çevre kirlenmesini önlemek ve görsel kirliliği ortadan kaldırmak için bina önlerine konulan mobilya atıklarını artık Melikgazi Belediyesi toplayacaktır. İri hacimli bu atıklar hem çevre kirlenmesi hem de görsel kirlilik oluşturmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak her geçen gün geri dönüşüm tesislerin genişlediği gibi atık toplama ürün çeşidini de artırmaktadır. Cam, metal ve kağıt ile işe başladık. Şimdi 8 ayrı atık malzemesi topluyoruz"
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, şimdiye kadar geri dönüşüm de hassasiyet gösteren ve evsel atıklarını düzenli olarak ayrıştırılmış olarak çöplerine atan Melikgazililere gelecek nesil için, çevre ve halk sağlığı için teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor