MELİKGAZİ BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

İLÇEYİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRDİ

   Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptıklarını belirterek, ?BU proje ilçemizi cazibe merkezi haline getirdi? değerlendirmesinde bulundu?
Melikgazi Belediyesi olarak imarlı şehirleşmeye ve gelişmeye büyük önem verdiklerini 20 yıldır uygulanan çalışmalar ile Melikgazi İlçesinin bir cazibe merkezi konumuna geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, ? Çalışmalarımızın örnekleri ortada. Köşk, Yenimahalle, Melikgazi, Yıldırım Beyazıt Mahalleleri, bugün şehrin yüksek katlı modern binaların yer aldığı semtlerimizdir. Kentsel Dönüşüm Projemizi 2015 yılı itibariyle özellikle şehrimizin batı bölümünde gerçekleştireceğiz. Projelerimiz ilgili bakanlıkça kabul edilmiş olup Battalgazi, Anbar, Karacaoğlu, Kazımkarabekir ve KüçükaliMahallerinde etap etap vatandaşlarımıza bir an evvel modern, çağdaş, gerçekten yaşanabilir konutlarla buluşturmak amacıyla çalışmalarımız sürmektedir.?değerlendirmesind Ebulundu?
Başkan Büyükkılıç, ?Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihale süreci tamamlanan Battalgazi Mahallesi ve Kazımkarabekir Mahallelerinde 235 daire, 2 dükkan inşaatının başladığını, Karacaoğlu, Küçükali ve Anbar mahallelerinde yaptırılacak olan 411 dairelik konutların ise ihale sürecisin devam ettiğini sonuçlanmasının ardından inşaat çalışmalarına biran önce başlanılacağını? sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor