MELİKGAZİ BELEDİYESİ KAZIM KARABEKİR´DE Kİ DÖNÜŞÜM İÇİN SON TEMELİ ATTI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ KAZIM KARABEKİR´DE Kİ DÖNÜŞÜM İÇİN SON TEMELİ ATTI

99 KONUT İLE 9 DÜKKÂNIN TEMELİNİN DÜZENLENEN TÖREN İLE ATILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesinde başlatılan çalışma için 2 blokta 99 konut ile 9 dükkânın temelinin düzenlenen tören ile atıldı.

Kentsel dönüşüm konutlarının temel atma törenine AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı - Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti il ve ilçe başkanları, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, mesleki oda ve dernek başkanları, belediye birim müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Semt halkının kentsel dönüşüm istediklerini; bu projeye sahip çıktıklarını ve birçok ev sahibinin gecekondularını kendilerinin yıktığını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu ?Bugün Kazım Karabekir Mahallesinde 2 bloktan oluşan 99 daire ile 9 dükkânın temelini atıyoruz. TÜİK verilerine göre emlak değeri açısından ilk sıralardayız. Bu da yatırımlarımızın yerinde ve zamanında yapıldığının en büyük göstergesidir. Kazım Karabekir Mahallesinde bu kentsel dönüşüm ile sosyal, ekonomik ve toplumsal değişim sağlanmıştır. Şimdiye kadar bu semtte 39 blokta 1988 daire inşa ettik. Bu iki blok ile Kazım Karabekir Mahallesinde kentsel dönüşümü noktalıyoruz. Darısı Anbar ile Küçükali semtlerine. Kentsel dönüşüm için sadece binaları yenilemiyoruz. Bu alanlara semt pazaryeri ile çok amaçlı parklar, ibadethaneler, işyerleri ve sosyal tesisler de yapıyoruz.? Değerlendirmesinde bulundu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuşmasında kentsel dönüşümün önemini vurgulayarak yapılan bu çalışmalar ile mahallenin adeta yenilendiğini ve sonuçlarının ise ekonomik, sosyal, çevresel gibi birçok konuyu kapsadığını kaydetti.

Kayseri AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, konuşmasında iki yıl önce temeli atılan konutlarda şu anda ailelerin sevdikleri ile birlikte sıcacık yuvalarında oturmalarının kendilerini duygulandırdığını vurguladı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, konuşmasında ?Bugün de Kayseri belediyeciliği örnek bir belediyecilik sergilemektedir. Kalitesi düşük yapılardan yaşam kalitesi daha yüksek daha modern ve konforlu binalar inşa edilmektedir. Melikgazi  Belediyesi geleceğe yatırım yapmaktadır. 20 yıl önce gecekondu olan semtler şimdi prestijli semtlere dönüşmektedir. Yeni bir belediyecilik modeli oluşturan ve örnek gösterilen Türkiye´de Referans Belediye olarak bilinen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´nu kutluyorum.? İfadesini kullandı?

Temel ama töreni sonrası katılımcılara keşkül ve tantuni ikramında bulunuldu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"