MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

?H.MUSTAFA SATIR- BOZGEDİK CAMİİSİ´NİN TEMELİNİ ATTI?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ´ kapsamında yenilen bölgede Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile inşa edilecek olan ?H.Mustafa Satır- Bozgedik Cami´si nin temeli düzenlenen tören ile atıldığını duyurdu?

Küçükali Mahallesi´nde inşa edilecek caminin temel atma törenine; İl Müftüsü Yardımcısı Mehmet İzci,Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri ile muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve semt halkı katıldı.

İl Müftüsü Yardımcısı Mehmet İzci Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkür ederek hem yeni camiler inşa eteğini, hem camileri onardığını, hem de eski camileri aslına uygun olarak onararak gelecek nesillere aktırıldığını bundan dolayı ibadethanelerin adeta koruyucu ve kollayıcı olduğunu vurguladı?

Camiyi inşa eden hayır sahibi H. Mustafa Satır ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, herkesin küçük, büyük meblağ demeden mali ölçülerde hayır sahibi olması ve bu mutluluğu tatması gerektiğinin altını çizdi?

Melikgazi Belediyesi olarak her hafta 2-3 açılış, temel atma gibi bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç ise, "Kayseri´nin neresine baksanız hangi okul, hangi ibadethane tesisi, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. ?H. Mustafa Satır- Bozgedik Camisi´nin temel atma töreni için burada toplanmış bulunuyoruz. Ayrıca Küçükali Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yoğun bir planlı şehirleşme gerçekleşmektedir. Modern, sağlıklı ve çok katlı binalar yükselmektedir? değerlendirmesinde bulundu?

Konuşmaların ardından yapılan açılış töreni sonrası katılımcılara lokma tatlısı ve dondurma ikramında bulunuldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi