MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

YAZ OKULU´NDA ÇOŞKU DOLU KAPANIŞ ...

Melikgazi Belediyesi, Çocuk Meclisi´nce Gültepe Parkı´nda gerçekleştirilen Yaz Okulu kapanışı çoşku ile noktalandı? Kapanış törenine  iştirak eden   Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2017 dönemi Yaz Okulları´nda 6400 öğrencinin 15 merkezde 54 ayrı branşta kurs gördüklerini  kaydetti?

 Gültepe Parkı´nda gerçekleştirilen Yaz Okulu kapanış törenine Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti Kayseri 24. Dönem Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri iştirak ettiler.

Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin 15 ayrı bölgesinde 54 ayrı branştaki kurslara katılan 6400 çocuğun bir ay süren Yaz Okulu´nda 62 usta öğretici nezaretinde eğitim gördüğünü hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Sevgili çocuklarımız sizlerin sayesinde kamu kurum ve kuruluşlarının en güzel örneğini burada sergiliyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak ?İnsanı Yaşat Ki; Devlet Yaşasın´, felsefesi ile bizim geleceğimiz olan siz yavrularımıza Çocuk Meclisi vasıtasıyla güzel bir ortam hazırlamak, yaz tatillerini en güzel şekilde kültürel, sosyal ve sportif yönden zenginleştirerek geçirmenizi sağlamak bizim görevlerimiz arasındadır. Çocuklarımızın özgüvenini oluşturmak ve sosyalleşmelerini sağlamak bizim amacımızdır. Çocuk Meclisimiz yüzlerce etkinlik düzenleyerek kamuoyunun gönlünde taht kurmuştur. Öğretmenlerimize ve bizlere güvenen ailelere teşekkür ediyorum. 2017-2018 eğitim, öğretim döneminin tüm eğitimcilerimize ve öğrencilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum? değerlendirmesinde bulundu?

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ise açıklamada ?Böyle güzel faaliyetleri gerçekleştirdikleri için emeği geçen herkesi kutluyorum. Bütün yaz boyunca çocuklarımız sosyalleşme imkânı bulmuşlardır. Çocuklarımızın sergilediği gösteriler bu kurslar sayesinde olmuştur. Başarılarından dolayı tüm çocuklarımızı kutluyorum.?ifadesini kullandı?

Konuşmaların ardından Kur´an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi. Halk oyunları gösterisi, korodan şarkılar, bağlama grubu mini konseri, mini tiyatro gösterisi, uçan balon gösterisi gibi birbirinden güzel gösteriler törene katılanlar tarafından büyük ilgi gördü ve alkış aldı.

Yaz Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu el sanatları, resim sergisini de gezen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, daha sonra tüm davetlilere döner-ayran ve dondurma ikramında bulundu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı