MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

YATIRIMLAR BÜYÜTEÇ ALTINA ALINDI?

Melikgazi Belediye Meclisi Üyeleri ile Belediye Daire Müdürleri, hafta sonu gerçekleştirilen yatırımlar toplantısında bir araya gelerek 2015 yatırım programını değerlendirirken, 2016 yatırımları hakkında uygulama planlaması yaptılar.
Planlama ve projelendirmenin yatırımlarda en büyük başarı payı olduğunu çünkü Melikgazi belediyesinin 5 yıllık, bir yıllık planlamalarla yatırımları gerçekleştirdiğini ve yıllık planlamalar içinde de her ay yapılacak çalışmaların yine belirli olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi bir referans belediye ise bunda Meclis Üyelerinin büyük payı vardır. Meclis Üyeleri ile Belediye kamu görevlilerin uyumlu çalışmaları ve bir plan içerisinde yatırımları projelendirmeleri çok önemlidir. Melikgazi belediyesi Mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluşlar ile her zaman uyum ve dayanışma içerisinde olmuştur. Nitekim bu hafta sonu olduğu gibi bir yılın muhasebesini yaparken, gelecek yılın yatırım programı hakkında birliktelik toplantısı gerçekleştiriyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
2016 yatırım yılında herkes görüşlerini bildirdi, sonuçta yatırım planlaması yapıldı şimdi sıra uygulamada diyen Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bu tür toplantıları, muhtarlarla, Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri, İlçe kamu kurum yöneticileri ile sık sık bir araya gelerek gerçekleştirdiklerini vurguladı?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor