MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

FSM BULVARI´NDA KOT FARKINI 10M DAHA DÜŞÜRECEK

   Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Organize Sanayi Bölgesi´ni Talas, Hacılar ve şehrin güney bölgesine bağlayan Fatih Sultan Mehmet Bulvarında kot farkını 10 m daha aşağıya çekmek için yol genişletme ve yenileme çalışması başlatacaklarını duyurdu?
2005 yılında gerçekleştirilen çalışma ile Altınoluk Mahallesi´nden başlayan ve Organize Sanayi girişine kadar devam eden yolda 3 keskin virajın kaldırılarak, yol yüksekliğinin 30 m daha aşağı indirilerek hizmete açıldığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ?Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Organize Sanayi Bölgesi´ne giden İstanbul yoluna alternatif yol olarak açılmıştı. Bu yol ile İstanbul yolu ile Kartal yolu ulaşım yoğunluğu giderilmiştir. Ancak bugün Fatih Sultan Mehmet Bulvarı´nın 30 m indirilmesine rağmen yine büyük bir eğim göstermekte olup, yine trafik güvenliği ve etkinliği açısından 10 m daha kot farkının giderilmesi kararlaştırılmıştır. Bunun için gerekli altyapı projelendirme ve iş planlaması yapılmış olup, yolun yapılmasına önümüzdeki günlerde başlanacaktır? açıklamasında bulundu?
Yol çalışmasının bu yıl sonunda tamamlanacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı´nda yolun 10 m daha aşağı indirilmesiyle hem eğimin azalacağını hem de keskin virajın ortadan kalkarak daha güvenli bir ulaşım sağlanacağını sözlerine ekledi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ