MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

KAYSERİLİLERİ SAHURDA BULUŞTURDU

Kayserililer Melikgazi  Belediyesi´nin sahurunda buluştu?  Sevgili İZLEYİCLER; ?Mahallemde İftar Var´  etkinliği ile ilçe sakinlerini  iftar sofrasında bir araya getiren  Melikgazi Belediyesi bu kez ?Sahur Sofrası´nda  buluşturdu.  Etkinliğe dair değerlendirmede  bulunan  Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ?Kadir Gecesinin anlam ve sevabına Seyyidburhaneddin Mezarlığı yanındaki alanda 25 bin Kayserili ile Sahurda bir araya gelerek  erdik? ifadesini kullandı?

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da iştirak ettiği Sahur programında vatandaşlar ile sohbet ettiler.

Ramazan ayının özünde birlik, beraberlik ile paylaşma ve yardımlaşma gibi ulvi değerlerin olduğunu bu amaç ile vatandaşları bir araya getirdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, sosyal belediyecilik anlayışı ile ulvi duyguları pekiştirmek amacı ile aynı değer ve inançlara sahip hemşerilerimizi Kadir Gecesinde KAYSERİLİ SAHURA DAVETLİSİNİZ programı düzenlediklerini bildirdi.

Seyyidburhaneddin Mezarlığı yanındaki alanda Sahur sofrasında Kayserililer ile birlikte olan Başkan  Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahur alanında hemşerilerince yoğun ilgi ile karşılandı. Sahur sofrasında misafirler ile tek tek ilgilenerek sohbet eden Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili şunları söyledi.

?Ramazan ayı bereket ayıdır. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örnekleri sergilenir. Komşular pişirilen bir kap çorbayı paylaşıyor. Teravide birlikte olur. Özellikle toplu iftarlarda bir araya gelerek sohbet eder, tanışır ve dostluklar kurar. İftar sofraları dostlukların, arkadaşlıkların vesiledir. Bu açıdan bundan sonra mahalle iftarlarını sürekli hale getirdik. Şimdi de Kayseri de Sahur Var etkinliği düzenledik. Amacımız birlikte olmak ulvi değerleri gönülden paylaşmaktadır. Melikgazi Belediyesince düzenlenen ve hiçbir kargaşaya, karışıklığa, izdihama izin verilmeden herkesin masasının üstünde hazır bulunan   25 bin kişilik sahur ikramını paylaştılar.?

Vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Toplumdaki birlik beraberlik ve paylaşım ile yardımlaşma örneklerinden birisinin gerçekleştirildiği bu ayda Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, hemşerilerinin birlik ve beraberlik içinde sevdikleri ve aileleri ile nice mutlu bayramlara erişmesi temennisinde bulundu.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti