MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

TEMİZLİK PLANLAMALARINI MERCEK ALTINA ALDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde Temizlik ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü´nün planlama ve koordinasyon toplantısının yapılarak geri dönüşüm, genel temizlik, cami temizleme ekibi, parkların temizliği, WC´lerin temizliği gibi konuların detaylı olarak görüşüldüğünü söyledi.
550 bin nüfusu ile 52 il merkezinden fazla?
Kayseri merkez yerleşiminde 5 ilçe bulunduğunu bu merkez nüfusunun %50´sinin sadece Melikgazi´de ikamet ettiğini ancak mesai ve hafta sonları bu nüfusun daha da artığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç ?Şehirlerde en önemli unsur temizliktir. Bir gün temizlik ekibi çalışmasın, cadde ve sokaklarda 550 bin çöp birikir. Bunun oluşturacağı sağlık sorunları tahmin bile edilemez. Bunun için Melikgazi Belediyesi olarak 410 çalışan ve 76 çeşit araçla 24 saat temizlik çalışması yapılmaktadır. Bu denli büyük bir temizlik çalışması için öncelikle planlama, koordinasyon ve tecrübe çok önemlidir. Bu nedenle Temizlik ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz ile bir araya gelerek brifing almaktayız. Melikgazi her geçen gün planlı bir şekilde büyüyen ve gelişen bir şehirdir. Kamu hizmeti süreklilik ister. Temizlik hizmetinin bayramı, tatili ve mazereti olmaz.? dedi.
Şehir geneli çöp toplama çalışmasında Melikgazi Belediyesi´nin referans belediye gösterildiğini ve ilgili bakanlık tarafından Melikgazi temizlik ekibinin Pakistan´da kurs verdiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, hizmetin yerinde ve zamanında verilmesi ilkesi ile 7/24 saat esasına dayalı olarak hizmet sunduklarını kaydetti.
Melikgazi Belediyesi´nin örnek ve referans belediye olmasında
Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi´nin örnek ve referans belediye olmasında en büyük etkenin çalışmaların daha önce planlanmasından ve düzenli olarak hizmetlerin aksatılmadan yerine getirilmesinden kaynaklandığını, bu açıdan 2016 yılı temizlik ve çevre koruma çalışmaları için toplantı düzenlediklerini sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor