MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

YEŞİLYURT VE İNEGÖL İLÇELERİ İLE KARDEŞ OLDU

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Meclis Kararı ile  Malatya´nın Yeşilyurt ve  Bursa´nın İnegöl  ilçeleri   ile kardeş şehir olduklarını  ancak bu anlamada yoğun bir talep ile karşı karşıya olduklarını 12 ilçenin  daha kendileri ile kardeş şehir  olmak istediğini açıkladı?

Kardeş şehir kavramının, Coğrafi olarak uzakta olan yerleşim yerlerinin kültürel, sanayi, sosyal ve ticari alışveriş amacıyla oluşturdukları birliktelik olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler ile birçok belediye yönetimince takip edilip değerlendirilmektedir. Şu anda Malatya´nın Yeşilyurt Belediyesi ve Bursa ilenin İnegöl Belediyesi ile kardeş belediye olarak protokol imzaladık. Ancak 12 ayrı ilçenin daha belediyemiz ile kardeş şehir olmak için talebi vardır. Bu belediyemizin hizmet kalitesinin ve düzeyinin yüksek olduğunun en iyi göstergesidir. Ayrıca daha da önemlisi yatırım ve hizmetlerin başarılı ve yerinde yapıldığının birer sonucudur. ?değerlendirmesinde  bulundu?

2009 yılından itibaren 8 belde belediyesinin Melikgazi Belediyesine bağlanmasının dahi hizmet kalitesini ve başarını düşürmediğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, nüfusu 500 binin üstünde olan 12 ilçe belediyenin kardeş şehir olma talebinin ilgili kurullarca değerlendirildiğini sözlerine ekledi.



Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi