MELİHAT GÜLSES ŞARKILARI İLE MEST ETTİ

MELİHAT GÜLSES ŞARKILARI İLE MEST ETTİ

Talas Belediyesi, 2021 yılının son kültür sanat etkinliğinde Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Melihat Gülses ve Tanini Trio Grubu’nu müzikseverlerle buluşturup, yılı musiki nağmeleri ile noktaladı.

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Kayseri Baro Başkanı Ali Köse’nin yanı sıra çok sayıda davetli ve müzikseverin katılımıyla Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen  konsere ilgi büyüktü. Tamamen dolu salonda bazı seyircilerin merdiven boşluklarına oturduğu gözlenirken bir kısım seyirciler de konseri ayakta izledi.  

Salonda gördüğü muhteşem ilgiye kayıtsız kalamayan ünlü sanatçı Melihat Gülses, ülkede çok yerde görünmesi mümkün olmayan bir manzara ile karşılaştıklarına dikkat çekerek şunları kaydetti  “Burada olmaktan gerçekten inanılmaz büyük mutluluk duyuyoruz. Ben ve sevgili arkadaşlarım Tanini Trio zaten Kayseri’nin çok sevdiği bir grup. Biz çok mutluyuz, bizler için geldiniz ayaklarınıza sağlık bizi çok mutlu ettiniz. İnsanların kültür sanatı böylesine kucaklaması ülkemizde her yerde görülen bir şey değil. Şükürler olsun, böyle başkanlar olursa kültür ve sanatın da bu denli savunucusu olur. Çünkü en değerli kimliğimiz bu bizim”                                     

Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği programda ünlü sanatçı Melihat Gülses’e piyanoda Burçin Büke, kanunda Tahir Aydoğdu ve neyde Bilgin Canaz’dan oluşan Tanini Trio Grubu eşlik etti ve nağmeler hoş bir sada olarak gök kubbeyi çınlattı.                           

Konserin ardından sahneye gelerek sanatçılara çiçek takdim eden ve kısa bir konuşma yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da müzik dolu bir akşam yaşadıklarına işaret ederek şunları paylaştı  “Öncelikle bizi bu güzel akşamda buluşturmaya vesile olan Karamehmet hocama ve değerli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamı sağladığı için Erciyes Üniversitesine teşekkür ediyorum. Değerli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum, bizi bugün çok mutlu bir yolculuğa çıkardılar. Siz müzikseverlere de teşekkür ediyorum”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi