Mehmet Özhaseki, Felahiye ilçesinde halka seslendi

Mehmet Özhaseki, Felahiye ilçesinde halka seslendi

SİYASET SEÇİLDİKTEN SONRA KAYBOLANLARIN İŞİ DEĞİL”

HABERİ İZLE

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, Felahiye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen temel atma törenine katıldı. Yaptığı konuşmada siyasetin seçildikten sonra kaybolanların işi olmadığını belirten Özhaseki, her zaman halkla birlikte olduklarını ve halka hizmeti hakka hizmet görerek çalıştıklarını söyledi.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Felahiye'de düzenlenen törenle Kadın ve Gençlik Merkezi, Meydan Yenileme ve Mesire Alanı Projesi, Felahiye Merkez, Kayapınar ve Büyüktoraman'a Mini Futbol Sahası ve Kapalı Pazaryerleri Projelerinin temeli atıldı. Toplu temel atma törenine Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Felahiyeliler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Mehmet Özhaseki, bu ilgiye aynı sıcaklıkla cevap verdi ve halkla sohbet etti. Çocuklara da büyük sevgi gösteren Mehmet Özhaseki, onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun Büyükşehir Belediyesi'nin Felahiye'ye yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatarak Mehmet Özhaseki ve Mustafa Çelik'e teşekkür etti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Mehmet Özhaseki'nin başkanlığı döneminde tüm ilçelere olduğu gibi Felahiye'ye de defalarca giderek sorunları tespit ettiğini ve gerekli hizmetlerin projelerini tamamladığını söyledi.

 

Felahiye Belediye Başkanı Coşkun'un her iki Başkan'a çiçek takdiminin ardından bir konuşma yapan Mehmet Özhaseki, siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu belirterek Siyaset sadece seçim zamanı geldikten sonra kaybolanların işi değildir” dedi. Hizmet etmenin hedeflenmesi halinde siyasetin bir değeri olabileceğini dile getiren Özhaseki, insana hizmeti hakka hizmet gibi yapmak gerektiğini söyledi. Felahiye'ye son bir yıl içinde yedi kez geldiğini ve bu ziyaretlerinde ilçenin sorunlarını tespit ederek planlamalar yaptıklarını ifade eden Mehmet Özhaseki, Felahiye ilçesinin bütçesi 120 bin TL. Belediye başkanımızla konuştum. Bu paradan maaşları ve cari giderleri çıkarırsanız ne kadarı yatırıma kalıyor dedim. 50 bin TL'si yatırıma kalıyor. Bu da yılda 600 bin TL eder. Büyükşehir Belediyesi şimdi temeli atılan işler ve önümüzdeki ay temeli atılacak işler için 40 milyon TL harcayacak. Felahiye'nin bu yatırımı yapabilmesi için 70 yıl gerekirdi. Seçim öncesi de söylediğim gibi beraberlikte rahmet var, bereket var” diye konuştu.

 

Felahiye'ye yapılan tesislerin hayırlı olmasını temenni eden Özhaseki, sözlerinin sonunda Seçimlere iktidar olarak girenlerin iyi işler yapmışlarsa alnı açıktır. Yapamamışlarsa boyunları büküktür. Allah'a şükür biz alnımız açık, başımız dik geziyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından Felahiye'ye yapılacak olan hizmetlerin toplu olarak temeli atıldı.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi