MEHMET ÖZET EMLAKÇILAR ODASINA ADAY

MEHMET ÖZET EMLAKÇILAR ODASINA ADAY

?ODA VE MESLEKTE BİRLİK İÇİN ADAYIM?

3 Mart 2018 ? Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan  Emlakçılar Odası Genel Kurulu´nda başkan adaylığını açıklayan Mehmet Özet, sektörümüzün itibarını kazandırmak adına güçlü bir yönetim ile bu tür problemlerin önüne geçmek için aday olduğunu belirterek ?Odada ve  meslekte birlik için adayım? ifadesini kullandı?

3 Mart 2018 ? Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan  Emlakçılar Odası Genel Kurulu´nda başkan adaylığını açıklayan Mehmet Özet ve ekip arkadaşları medya grubunuza ziyarette bulundular? Kay-Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından ağırlanan Özet  Emlakçılık mesleğinde birliği sağlamak amacıyla yola çıktıklarını  vurgulayarak  şunları  kaydet?  " Emlakçılar dediğiniz zaman sektörel olarak ayakları üzerine basan bir sistem bulunmamaktadır. Genel de intibaa toplum yönünde sıkıntılıdır. Adaylık sürecimiz içerisinde ilk başlangıç olarak başkanımız ile istişare ettik. Kendisinin 2 ay öncesinden aday olup olmayacağı noktası üzerinden net bir ifadeleri yoktu. Selim Bey aday olmayı düşünmüyordu. Son gelinen noktada aday olacağını söyledi. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz. Bir takım istişareler sonucunda benim aday olabileceğim konusunda fikir birliğine vardık. Meslekte birliktelik sağlamaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Sözlerinin  devamında emlakçıların yaşadıkları sıkıntılara değinen Özet, "Odamız ayakları üzerine basmıyor. Her gelen emlakçılıkla uğraşıyor. Sokakta insanlar ´emlakçılar bizi dolandırıyor´ diye feryat ediyorlar. Merdiven altı diye tabir edilen emlakçılar tarafından dolandırılıyorlar. Fatura ise her zaman bize yazılıyor. Biz sektörümüzün itibarını kazandırmak adına güçlü bir yönetim ile bu tür problemlerin önüne geçmek için aday olduk. Bundan sonra da ciddi çalışmalarımız var. Biz odamıza kayıtlı olan her emlakçının arkasındayız" şeklinde  konuştu?



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik