MEGA PROJE İÇİN ONAY TAMAM

MEGA PROJE İÇİN ONAY TAMAM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehir ulaşımının konforunu artıracak olan raylı sistem hatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehir ulaşımının konforunu artıracak olan raylı sistem hatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacak olan Belsin-Şehir Hastanesi hattının Cumhurbaşkanımızın imzasından geçtiğini açıkladı. Talas-Aşık Veysel Bulvarı Hattıyla ilgili de açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, her iki hattın yapımının en kısa zamanda başlayacağını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşımda yeni raylı sistem hatlarının müjdesini verdi. Belsin-Şehir Hastanesi hattının yapımının yatırım programına alındığını vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, ?6,8 kilometrelik Belsin-Terminal-Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Mobilyakent hattının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı´nca yapılması için girişimlerimiz sonuç verdi. Başta destekleri nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, destekleri nedeniyle Milli Savunma Bakanımız ile Mehmet Özhaseki ve Taner Yıldız Bakanımıza, bütçenin ayrılması için gerekli çalışmaları yapan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal´a teşekkür ediyorum? dedi.

10 ADET RAYLI SİSTEM ARACI DA ALINACAK

Hattın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı´nca yapılması için yatırım programına alınmasının Cumhurbaşkanımız tarafından imzalandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, hattın yapımını üstlenecek olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı´nın ayrıca 10 adet raylı sistem aracı alacağını da sözlerine ekledi.

?TALAS-ANAYURT HATTI´NIN İHALE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR?

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Anayurt´tan başlayarak 15 Temmuz Caddesi ve Hulusi Akar Bulvarı´ndan geçecek ve Furkan Doğan Yurdu Kavşağı´ndan Aşık Veysel Bulvarı´na bağlanacak olan raylı sistem hattıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Hattın yapımıyla ilgili ihale hazırlıklarının sürdüğünü ifade eden Başkan Büyükkılıç, ?Talas-Aşık Veysel Bulvarı Hattı´nın kredisi için İslam Bankası ile gerekli anlaşma yapıldı. Hattın yapımı için ihale hazırlıkları tamamlanma aşamasında? diye konuştu.

?İKİ HATTIN YAPIMINA EN KISA SÜREDE BAŞLANACAK?

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 6,8 kilometrelik Belsin-Terminal-Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Mobilyakent hattı ile 5,5 kilometrelik Talas Anayurt-Aşık Veysel Bulvarı hatları için kısa sürede ihalelerin yapılacağını ve Kayseri´yi konforlu ulaşımda yeni hatlara kavuşturacaklarını söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı