Medya yarışması kazananları ödüllerine kavuştu

Medya yarışması kazananları ödüllerine kavuştu

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti 2021 Ödüllü Medya Yarışması ve Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine ulaştırıldı. Medya Grubumuzu temsilen yarışmaya iştirak eden Spor Servisi muhabirimiz Şevket Tekin’de Yazılı – Görsel Spor dalında iki olarak ödülünü aldı.

Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel olarak düzenlediği 7 dalda 60’a yakın eserin katıldığı Kayseri Gazeteciler Cemiyeti 2021 Ödüllü Medya yarışmasında dereceye girenleri ve Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri’ne hak kazanan medya mensupları Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenle ödüllerini aldılar.                                                      

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ın ev sahipliği yaptığı, Mhp Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da onur konuğu olarak iştirak ettiği ödül törenine; Erciyes Üniversitesi Rektörü Mustafa Çalış, ilçe belediye başkanları, kurum ve kuruluşların müdürleri, öğretim görevlileri, ödül almaya hak kazanan yarışmacılar ve aileleri katıldı.                                          

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ödül töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'de yerel ve ulusal basının can çekiştiğine dikkat çekti.                     

“Basın ile el ele gönül gönüle çalışacaklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden medya grubumuzun da Genel Yayın Yönetmeni olan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Veli Altınkaya’yı rahmetle yaad etti.   

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ise  konuşmasında yazılı, görsel ve işitsel medyanın yanında, internet mecrasının da basın yayın faaliyetlerinde kullanıldığı bir dönemin yaşandığına dikkat çekti.                                                                               

Konuşmaların ardından  dereceye giren medya mensuplarına ödülleri takdim edilirken; Medya Grubumuzu temsilen yarışmaya iştirak eden Spor Servisi muhabirimiz Şevket Tekin’de Yazılı – Görsel Spor dalında iki olarak ödülünü Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çalış’ın elinden aldı.   

Tören katılımcıların ödül alan medya mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son bulurken, bir çok medya mensubu şimdiden bir sonraki yarışma için konu arayışına girmişti bile.



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü