MAZLUMDER´DE YENİ DÖNEM

MAZLUMDER´DE YENİ DÖNEM

MAZLUMDER´İN KAYSERİ ŞUBESİ 10. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPARAK YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

1998 yılında kurularak insan hakları mücadelesine başlayan İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği MAZLUMDER´in Kayseri Şubesi 10. Olağan Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi.

16 Şubat Cumartesi günü Kocasinan Belediyesi konferans salonunda yapılan olağan genel kurula MAZLUMDER üyelerinin yanında Gönüllü Kuruluşlara bağlı STK temsilcileri, Cumhur ittifakı Talas Belediye başkan adayı Mustafa YALÇIN, Lokantacılar ve Pastacılar Odası başkanı Hacı Altan AYDEMİR, Kayseri Barosu eski başkanlarından ve Beytülmakdis Derneği başkanı avukat Fevzi KONAÇ katıldılar.

Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ ve Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN tebriklerini göndererek hayırlı olsun dileklerini bildirdiler. Ayrıca Kayseri Vali Yardımcısı Ali USLANMAZ ve Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut ARIKAN da hayırlı olsun mesajı gönderdiler.

İlahiyatçı Yakup AKTAŞ´ın okuduğu Kuran´ı Kerim ve Kur´an-ı Kerim de emredilen hak, adalet ve adil şahitlikle ilgili ayetlerin anlamlarını içeren güzel sohbeti katılımcıların takdiri ile karşılandı. Aktaş´ın konuşmasından sonra program MAZLUMDER Kayseri Şubesinin son 2 yıllık faaliyetlerini içeren sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Genel kurulun açılışında konuşan MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Ahmet TAŞ, Kayseri Şubesinin kurulduğu 1998´den bu yana şehrimizde, ülkemizde ve dünyada meydana gelen haksızlık, hukuksuzluk ve adaletsizliklere kim tarafından yapılırsa yapılsın karşı durduğunu, bu uğurda kınayıcının kınamasına ve gücenmesine aldırış etmeden mücadele ettiğini dile getirdi.

TAŞ, 28 Şubat darbe dönemi ve 15 Temmuz darbe kalkışması dönemlerinde MAZLUMDER´in millet iradesine sahip çıkarak hak ve adaleti savunma yolunda millet düşmanlarıyla bıkmadan yılmadan mücadele etiğini, 28 Şubat döneminde başörtüsüne özgürlük için ele ele eylemleri, imam hatip liselerinin kapatılmaması için sabah duaları, darbelere karşı çıkmak için Ankara´da yapılan başörtü mitingleri, darbelere dur de mitingleri, Filistin´de ki İsrail zulmüne hayır mitingleri, yeni Türkiye´nin inşası için yeni anayasa ve ortak akıl mitinglerine ya düzenleyici olarak yada destek vererek olayın içinde olduğunu bildirdi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor