MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBE BŞK. AHMET TAŞ

MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBE BŞK. AHMET TAŞ

?İSRAİL KUTSAL TANIMIYOR?

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, yazılı bir açıklama yaparak, İsrail´in eylemlerini eleştirdi. Taş, ?İsrail Kural Tanımıyor´ dedi.

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, İsrail´in Filistin´e karşı uygulamış olduğu tutumu kınayan bir açıklama yayınladı.

İsrail zalimliğinin Ramazan ayından da devam ettiğinin altını çizen Ahmet Taş, şunları kaydetti: ?80 yıldan bu yana işgal altında tuttuğu Filistin topraklarında bugüne kadar kan, gözyaşı, ölüm ve sürgün yaşatarak hayatı Filistinli Müslümanlara dar eden İsrail, mübarek Ramazan ayında da Müslümanların kutsallarına saldırarak zalimliğini bir defa daha ispat etmiş oldu.  2 Haziran 2019 Pazar günü gözü dönmüş, kutsal tanımaz fanatik bir Yahudi grubun Müslümanların namaz kıldıkları sırada Mescid-i Aksa´ya baskın yapması, akabinde mescitte ibadet halinde bulunan Müslümanların bu zorbalığa karşı çıkarak fanatik Yahudi gruba tepki göstermesi üzerine gözü dönmüş İsrail güvenlik güçleri, Müslümanların kutsal mekanı Mescid-i Aksa ve Kıble Mescidine postallarıyla girip baskın yaparak çok sayıda Müslümanı darp ederek tutukladı. Daha da ileri giderek biber gazı sıkarak Müslümanların ibadetine engel oldu. Mazlumder Kayseri Şubesi olarak! Tüm uluslar arası hukuku, ibadet hürriyetini, kutsal mekanların dokunulmazlığı kurallarını hiçe sayarak yapılan bu saldırıyı ibadet hürriyeti ve insan hakları adına şiddetle kınıyor, lanetliyor ve kabul edilemez buluyoruz. Zulmün sahibi İsrail hükümeti ve onun emir kulu güvenlik güçlerinden yaptıkları zulmün hesabının sorulması, olayın devam etmemesi için Türkiye hükümeti, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları kurullarını olaya müdahil olamaya davet ediyoruz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor