MAZLUM-DER ŞUBE BAŞKANI TAŞ

MAZLUM-DER  ŞUBE  BAŞKANI TAŞ

?SURUÇ KATLİAMI BARIŞA VURULAN DARBEDİR?

 Mazlum- Der Şube Başkanı  Ahmet Taş  yazılı bir açıklama yaparak  Suruç´ta yaşanan  bombalı saldırıyı tel´in etti? Saldırının  barışa vurulmuş bir darbe olduğunu  belirten Taş ?MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak, Suruç´ta yaşanan bombalı saldırı ve katliamı insan için en kutsal hak olan yaşama hakkına yönelik bir saldırı olarak değerlendiriyor, şiddetle tel´in ediyor, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar, yakınlarına başsağlığı diliyoruz? ifadesini kullandı?

Mazlum- Der  Kayseri Şube  Başkanı  Ahmet  Taş yaptığı yazılı açıklamada  saldırıyı  barışa vurulmuş  bir darbe olarak nitelendirerek , yaşananları tel´in  etti?  Taş açıklamasının devamında  saldırıda 31 kişinin yaşamını yitirdiğini, 100´e yakın kişinde yaralandığını hatırlatarak şunları kaydetti?  ? 20 Temmuz 2015 Pazartesi Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde sosyalist gençlik federasyonu basın açıklaması yaptığı sırada yaşanan bombalı saldırıda şu ana kadar edinilen bilgiye göre 31 kişi öldü 100´ün üzerinde kişide yaralandı.  Kamuoyuna yansıyan bilgiler ve resmi makamların açıklamalarına göre saldırı bir intihar bombacısının üzerindeki bombayı patlatmasıyla meydana geldi. Patlama sonucu 31 insan feci şekilde can verdi. 10 kadarı yoğun bakımda olmak üzere 100´ün üzerinde insanda yaralandı ve tedavi altına alındı.  Türkiye´nin güney sınırındaki Suriye´de 2010 yılından bugüne yaşanan insanlık dramının ülkemizi yeterince rahatsız ettiği, Kuzey Suriye´de DEAŞ ve PYD mücadelesinin bölgenin demografik yapısına ve insanların kendi memleketlerinde huzur içerisinde yaşamasına imkan vermediği, Suriye´den gelmesi muhtemel sığınmacı dalgasına karşı Türkiye´nin güney sınırında askeri tedbirler almak zorunda kaldığı, ülke içinde ve dışında barış ve kardeşliğe büyük ihtiyaç duyulan bir zamanda Suruç´ta yapılan bombalı katliam bölge barışına yönelik provokatif bir saldırıdır?

Mazlum-Der Şube Başkanı  Taş sözlerinin sonunda  yaşanan kanlı saldırının  insanın en kutsal hakkı olan yaşam hakkına yönelik olması vesilesi ile tel´in ettiklerini  vurgulayıp  sözlerini şöyle  noktaladı. ?MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak, Suruç´ta yaşanan bombalı saldırı ve katliamı insan için en kutsal hak olan yaşama hakkına yönelik bir saldırı olarak değerlendiriyor, şiddetle tel´in ediyor, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.   Güney sınırlarımızın hemen ötesinde büyük bir insanlık dramının yaşandığı bu günlerde meydana gelen bu vahşi katliamın sorumlularının bir önce bulunarak adalet önüne çıkarılması için yetkilileri göreve davet ediyor, barışı ve huzuru bozmaya yönelik bu tip saldırıların bir daha yaşanmaması için iktidarı ve muhalefetiyle tüm siyasi çevreleri aklı selimle hareket etmeye, kışkırtıcı ve suçlayıcı beyanatlardan uzak durmaya, millete karşı olan sorumluluklarını yerine getirmek için gerekli tedbirleri alamaya davet ediyoruz



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti