MAZBATASINI ALIP, İŞ BAŞI YAPTI

MAZBATASINI ALIP, İŞ BAŞI YAPTI

Ak Parti`den Develi Belediye Başkanı seçilen Mehmet Cabbar, İlçe Seçim Kurulu`ndan mazbatasını alarak göreve başladı.

Develi Belediye  Başkanı Mehmet  Cabbar mazbatasını aldıktan sonra Develi Belediyesi`ne giderek görevi Recep Özkan`dan devir aldı. Belediye personelinin yanı sıra, birim müdürleri ve belediye çalışanlarının hazır bulunduğu belediye hizmet binası önünde çiçeklerle karşılanan, personelle tek tek tokalaşan ve sohbet eden Cabbar, kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.

Görev devir teslim töreninde konuşan eski Belediye Başkanı Recep Özkan, "Güzel bir seçim döneminden sonra yine Ak Parti olarak Develi Belediyesi kazanmış durumda. Rabbim inşallah utandırmaz, bundan sonra güzel hayırlı hizmetlerin devamını nasip eder. Bütün seçilen meclis üyesi arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Devlette devamlılık esastır, bizler yolcuyuz. Develi Belediyesi hancı sürekli değişim olur. Rabbim inşallah bu kardeşimizi de utandırmaz hayır hizmetlerini vesile eder" dedi.

Başkan Mehmet Cabbar da, "Bir seçim atlattık. On yıldan beri Develi`de Ak Parti Belediyesi vardı. Bu görevi başarılı şekilde yürüten Başkan Recep Özkan Bey`e ve Meclis üyelerine şahsım ve Develi halkı adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin tecrübelerinden ve birikimlerinden her zaman faydalanacağız. Bu seçim sürecinde bize destek olan olamayan tüm Develi hemşehrilerime saygı ve sevgi sunuyorum. Bizde Develiyi çok seviyoruz, Develiye hizmet etmek istiyoruz ekibimizle şahsımızla Develimizi daha güzele daha iyiye götürme gayreti içerisinde olacağız. Biz hazırız bu hizmet bayrağını Recep Başkanımızdan aldığımız şekilde başarılı şekilde devam ettireceğiz" diye konuştu.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da