MAVİ-SİYAHLILAR, ADIM ADIM ZİRVEDE!

MAVİ-SİYAHLILAR, ADIM ADIM ZİRVEDE!

Tavşanlı Linyitspor deplasmanında ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzanan Kayseri Erciyesspor, zirve ekipleri arasındaki yerini sağlama aldı.

 Sezona iyi bir başlangıç yapan ve tırmanışından ödün vermeden istikrarlı futbolunu koruyan mavi-siyahlılar, bu hafta ise sahasında Göztepe’yi konuk edecek.

PTT 1.Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve aldığı sonuçlarla zirve ekipleri arasındaki yerini koruyan Kayseri Erciyesspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında aldığı galibiyetle korkulan takım olma yolunda bir adım daha attı.

ERCİYESSPOR’DA İSTİKRAR KORUNUYOR 

İstikrarlı ve hırslı futboluna bu hafta da devam eden Kayseri Erciyesspor’da yüzler gülerken, pazar günü oynanacak Göztepe maçının hazırlıkları salı gününden itibaren kulüp tesislerinde başlayacak. Deplasmanda alınan galibiyet ile takımın kendine olan güveninin bir kez daha yerine geldiğini savunan Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, “Kayseri Erciyesspor, tarih yazmaya devam edecek. Başarılı geçmişimize layık bir futbolla ligin sonuna kadar mücadele edeceğiz. Alınan galibiyetler elbette ki moral kaynağı oluyor. Önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre oluyoruz. Bu hafta da kendi sahamızda Göztepe ile karşılaşacağız. Bu maçtan da 3 puan ile ayrılarak yakalanan seri galibiyeti bozmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

 (Spor Servisi)

 



Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı