KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MARİUS SUMUDİCA

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MARİUS SUMUDİCA

?DÖRDÜNCÜLÜĞÜ HAKEDİYORUZ?

Süper Lig´de 19 puan ve averajla 4. sırada yer alan Kayserispor´un Teknik Direktörü Marius Sumudica, 11 haftalık bölümde ortaya koydukları performansla bulundukları yeri hak ettiklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı ekibin, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Sumudica, oyuncularının performans ve çalışmalarından şu ana kadar memnun olduğunu söyledi.

Sumudica, Kayserispor´un daha iyi olacağının altını çizerek şöyle dedi: ?Herhalde kimse tahmin etmiyordu, 11 haftanın sonunda Kayserispor´un 4´üncü sırada yer alacağını. Oyuncularım çok çalıştılar, bunu hak ettiler. Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir´e de buradan teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten iyi oyuncular getirdi. İstediğim futbolcuları kulübe transfer etti. Masöründen tercümanına, hocasından futbolcusuna herkes terinin son damlasına kadar çalışıyor. Bu dördüncülüğü hak ediyoruz. Belki daha iyi yerlerde olabilirdik, şanssızlıklar yaşadık ama şu anda dördüncü sıradayız. Kayseri halkı bunu hak ediyor, daha iyi yerleri hak ediyor. Umarım ligi daha iyi yerde bitiririz.?

8. haftadaki Kardemir Karabükspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında, yanlış anlaşıldığını söyleyen Sumudica, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Kayserispor bu aldığı sonuçlarla normal bir takım seviyesinde. Hiçbir zaman Kayserispor´a küçük takım demedim. Gelecek sene bu aldığımız olumlu skorları devam ettirirsek daha yukarılara oynayıp büyük takım olma yolunda hedefimize varırız. İlk yarıyı çok çalışarak bu çalışma temposunda devam ettirirsek ilk yarıyı daha yukarılarda bitirebiliriz."

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti