MANİSA HAZIRLIKLARI BUGÜN

MANİSA HAZIRLIKLARI BUGÜN

Karşıyaka deplasmanından galibiyetle ayrılan lider Kayseri Erciyesspor kafilesi, hava yolu ile Kayseri’ye dün döndü. Dün akşam saatlerinde tesislere yerleşen takım kafilesi dinlenmeye çekildi.

Bu hafta sahasında Manisaspor’u konuk edecek liderde maç hazırlıkları çarşamba gününden itibaren başlayacak.

 

Sezonun 15.haftasını da liderlik koltuğunda tamamlayan Kayseri Erciyesspor, İzmir deplasmanından dün döndü. Dün akşam saatlerinde Hürriyet Yeniköy’de bulunan kulüp tesislerine gelen takım kafilesi, dinlenmeye çekildi.

 

Takımda morallerin yerinde olduğunu belirten mavi-siyahlı kulübün Basın Sözcüsü Kaan Savruk, zorlu bir deplasmanı daha kayıpsız atlattıklarını söyleyerek “Karşıyaka’yı kendi sahasında zorlu şartlarda yenmenin sevincini yaşıyoruz. Lider olarak gittiğimiz deplasmandan yine lider olarak döndük. Sezon sonuna kadar da bu durumu korumak istiyoruz. Takım kafilesi İzmir’den döndü ve kulüp tesislerinde dinlenmeye başladı. Takımda moraller yerinde. Hakkımızda söylenen iyi veya kötü söylemlere bakmadan rakiplerimizle yapacağımız maçlara konsantre oluyoruz. Önümüzde Manisaspor karşılaşması var. Bu karşılaşmanın hazırlıkları bugün kulüp tesislerimizde başlayacak. Takımda birkaç eksiğimiz olmasına rağmen deplasmanda sergilenen mücadeleden dolayı kulüp olarak ve taraftar olarak son derece memnunuz. Bu hafta da aynı mücadeleyi sahaya yansıtıp yine galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı