MAKİNA MÜHENDİSLERİ

MAKİNA MÜHENDİSLERİ

İFTAR SOFRASINDA HASRET GİDERDİ?

Makine Mühendisleri Odasınca geleneksel hale getirilen ve ilimizde görev yapan makine mühendislerini aynı sofra etrafında buluşturan iftar yemeği etkinliği önceki akşam bir kez daha yinelendi? Makine mühendislerinin meslektaşları ile hasret giderme imkanı yakaladıkları etkinlikte konuklarına seslenen Oda Başkanı Ersin Fener İslam Dünyası2nın kanayan yarası durumundaki mülteciler konusuna dikkat çekerek ?Mültecilerin dramların tüm dünya tarafından sadece izleniyor. Vatanını terk edenlere ve zulüm altında olanlara sadece Türk milleti kucak açıyor? değerlendirmesinde bulundu?.
Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesince geleneksel hale getirilerek her ramazan yinelenen iftar yemeği etkinliğinin bir yenisi daha gerçekleştirildi? İlimizde görev yapan ve MMO Kayseri Şubesi´ne üye olan makine mühendisleri ve ailelerini aynı sofra etrafında buluşturarak hasret gidermelerine vesile olan etkinlik, dayanışma ruhunu da pekiştiriyor?.
Etkinlikte katılımcılara seslenen MMO Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener, dünya üzerindeki hakim güçlerin kendi ürettikleri mezhepler sayesinde İslam Dünyasını bir birine düşürüp, İslam coğrafyalarını kan gölüne dönüştürdüklerini hatırlatarak "İslam dini ve Müslümanlar arasında fitne olarak sokulan batıl mezhepler, bölgemizdeki devletlerin bu mezhepleri kabullenmeleri, mezheplerini din kabul etmeleri, kendi mezheplerini yayma, diğer mezheplerle mücadele etme anlayışını ortaya koymaları, bazı mezheplerin terör odaklı faaliyetlere yönlenmesi, etnik farklılıkların kullanılması, etnik tabanda yeniden yapılanma ve devlet kurma hayali, arzusu, girişimleri gibi nedenlerle İslam coğrafyası yaşanılmaz bir bölge haline gelmiştir? ifadesini kullandı?
Şube Başkanı Fener sözlerinin devamında yaşanan savaş ve terör olayları sonucunda milyonlarca müslümanın vatanlarını terk ettiğini vurgulayarak, bu insanlara sadece Türk milletinin kucak açtığının altını çizip " Yaşanan tüm bu olumsuzluklar dünya tarafından izlenip görmezden gelinirken, insani tavrı sadece Türk milleti göstermiştir. Zulme uğrayanlara, vatanını terk etmek zorunda kalanlara, insani yardıma ihtiyacı olanlara yine bu millet sahip çıkmıştır." Değerlendirmesinde bulundu?
İftar sofrası çevresinde hasret giderip koyu sohbetlere dalan makine mühendisleri meslektaşları ile birlikte olma fırsatı yakaladıkları keyifli bir akşamın ardından, gelecek yıl yeniden görüşme temennilerini yineleyerek geceyi noktaladılar?.
HABER: C.USTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor