?MAKAMLARDA OTURUP ŞEHRİ YÖNETMİYORUZ?

?MAKAMLARDA OTURUP ŞEHRİ YÖNETMİYORUZ?

Başkan Çelik, Akkışla Yoğurt Festivali´ne katıldı ve birlik beraberlik mesajları verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla´da yapılan Akkışla Türkmenleri Geleneksel Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali´ne katıldı. Festivalde yaptığı konuşmada makamlarda oturup şehri yönetmediklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, her zaman halkın içinde olduklarını söyledi.

Akkışla Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali´ne Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve Hülya Nergis, AK Parti İl Başkanı Fatih Hasyüncü, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. 

Festivalin yapıldığı Üsküdar Yaylası´ndaki ilk konuşmayı Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül yaptı. Ergül, Büyükşehir Belediyesi´nin ilçeye yaptığı yatırım ve hizmetler nedeniyle teşekkür etti. 

BAŞKAN ÇELİK FESTİVAL AĞASI

Festivalde daha sonra festival ağalığını seçimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali´nin ağası seçildi. Başkan Çelik´e ağalık kıyafet giydirildi. Festivalde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik konuşmasına Akkışlalı Şair Sami Bozbıyık´ın ,

?Dolar arabalar dizilir yola,

Durulur "Berçin´de", verilir mola,

Festivalde herkes girer kol kola,

Türkmen nasıl oynar, coşar; gel de gör?

dizelerinin yer aldığı şiirini hatırlatarak başladı ve ?Biz de bu yaylada nasıl kol kola girilir, Türkmen hemşehrilerim nasıl oynar, nasıl coşar görmeye geldik. İyi ki de gelmişiz ve sizlerle birlikte olmuşuz. Festivaliniz kutlu, ömrünüz bereketli olsun? dedi.

?DEĞERLERİMİZİN ETRAFINDA BİR VE BERABERİZ?

İlçelerde yapılan festival ve şenlikleri çok önemsediğini ve Akkışla´daki festivale geçen yıl da katıldığını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, Anadolu´nun her yöresinde ve şehrimizin her ilçesinde, bizi biz yapan değerlerin etrafında bir ve beraber olduğumuzu vurguladı. 

Üsküdar Yaylası´nda Akkışlalılarla kol kola, omuz omuza olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ?Rabiamız belli. Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Millet. Rabiamızdaki değerlere, inandığımız değerlere ihanet etmeyen herkesin başımızın üstünde yeri var? dedi.

3,5 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Akkışla´ya defalarca geldiğini vurgulayan Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Makamlarda oturup şehri yönetmeye kalkanlardan olmadık ve asla olmayacağız. Her zaman siz değerli hemşehrilerimizin arasında olduk. Her zaman, ihtiyaçları yerinde tespit etmenin ve yerinde takip etmenin gayretini gösterdik. Bu anlamda da tüm ilçelerimiz gibi Akkışla´nın da her talebini karşılamak için var gücümüzle çalıştık. Büyükşehir´in gücünü ve imkanlarını tüm ilçelerimizle birlikte Akkışla´mız için de kullandık ve kullanmaya devam edeceğiz. İlçelerin sosyal ve ekonomik imkanını artırmak için elimizden gelen gayreti göstermeyi sürdüreceğiz. Şehir merkezindeki konforu ilçelerimize de taşımak önümüzdeki dönemde de önceliğimiz olacak.?

Başkan Mustafa Çelik, sözlerinin sonunda her ziyaretinde Akkışla halkının gösterdiği ilgi, samimiyet ve sevgi nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Mustafa Çelik, konuşmaların ardından festival alanındaki çadırları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı