MAHALLELİNİN ´ELEKTRİK´ İSYANI

MAHALLELİNİN ´ELEKTRİK´ İSYANI

4 GÜNDÜR ELEKTRİKLERİ KESİLEN MAHALLELİ YARDIM BEKLİYOR

Kayseri´nin Talas ilçesine bağlı Koçcağız mahallesi sakinleri, mahallelerinde 4 gündür elektrik olmadığını, bundan dolayı çok mağdur olduklarını söyleyerek, yetkililerden yardım istedi.

Kayseri´nin Talas ilçesine bağlı Koçcağız mahallesinin elektrikleri, 4 gün önce kesildi. 4 gündür elektriklerin açılması için bir çalışmanın da yürütülmediği mahallede, vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdı. Havanın kararmasıyla evlerini mumlarla aydınlatan vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.

Koçcağız mahalle muhtarı Zekeriya Ülker, ?Köyümüzde 4 gündür enerjimiz yok. enerji olmadığı için içme suyunda da sıkıntı yaşıyoruz. Köydeki vatandaşlarımız aşırı derecede mağdurlar. İçme suyunu bulmakta güçlük çekiyoruz. Hayvanlarımızda susuz kaldı. Yetkililerden yardım ve destek bekliyoruz? dedi.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Erbaş da, ?Önceden bizim elektriğimiz Kamber üstünden geliyordu, şimdi hattı dağ arkasına almışlar. Bizim buradaki cereyanımızı neden alıyorlar da, oraya veriyorlar. Yazın bile arıza veriyor ki, kışın nasıl vermesin. Hattımızın yeniden eski duruma gelmesini istiyoruz. Elektrik olmadığı için ineklerde sağılmıyor? diye konuştu.

Sakinlerden Şerafettin Muhlandız da, ?Elektrik olmadığı için mağduruz. Suyumuzda yok. Her şeyden mağduruz. Elektriğimizin güzel bir yerden alınmasını istiyoruz. Mum yakarak aydınlanmaya çalışıyoruz. Onlarda bittiğinde karanlıkta oturuyoruz. Telefonlarında şarjı bittiği için iletişim kuramıyoruz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ