MAÇ SONRASI BAŞKANLARIN AÇIKLAMALARI

MAÇ SONRASI BAŞKANLARIN AÇIKLAMALARI

TOKGÖZ, “ALEYHİMİZE VERİLEN PENALTI YANLIŞ BİR KARAR”

HES Kablo Kayserispor’un sahasında konuk ettiği Antalyaspor maçı sonrasında ilimiz yöneticileri çarpıcı açıklamalarda bulundular. Verilen penaltının doğru bir karar olmadığı görüşünde birleşen yöneticiler MHK’ye de seslendiler.

HES Kablo Kayserispor’un sahasında konuk ettiği ve 2-2 beraberlikle ayrıldığı Antalyaspor maçı sonrasında konuşan ilimiz yöneticiler ve başkanlar alınan skordan daha çok Kayserispor aleyhine verilen penaltının yanlış olduğunu ve hakemlerin bir şehrin kaderi ile oynadığını ifade ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç açıklamasında şunları söyledi: “Maçın kazanılması gerekiyordu. Almamız gereken bir maç daha beraberlikle sonuçlandı. Yalnız burada hakemin Antalyaspor lehine verdiği kararın doğru olmadığını belirtmeliyim. En azından hakem bir Var’a gitmeliydi. Bir şehrin kaderiyle bu kadar basit bir şekilde oynanamamalıdır.”

Milletvekili İsmail Tamer ise alınan sonucun üzücü olduğu ve MHK nezdinde bir kez daha VAR olayını gündeme getirmenin gerekliliğine değindi: “İyi oynamamıza rağmen olması. Hakemin burada Antalyaspor lehine verdiği penaltı kararı doğru değil. Siz iyi oynamalısınız ve puanları da almalısınız. Penaltı kararı çok ağır bir karardı. Bu pozisyon olmasaydı sonuç daha farklı biterdi.Sadece bizimle alakalı değil. Var hakkında herkes şikâyetçi. VAR niye var diye bizde soruyoruz. Elbette bunu bir kez daha dile getirmek gerekiyor.”

Kayserispor eski başkanlarından Recep Mamur’da bu şekilde takımların ellerinden kaçmasına üzüldüğünü ifade ederek şunları söyledi: “Sahamızda oynadığımız iki maçta da rakipler bu şekilde elimizden, kaçıyor. En azından bir puan alındı. Kayserispor’un bu şekilde öne geçip takımları elinden kaçırmasına çok üzüldüm.”

Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz’de kazanmak için yoğun bir mücadele içinde olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Mutlak zafer sloganı ile çıktığımız karşılaşmadan beraberlikle ayrılmak zorunda kalıyoruz. Bizim aleyhimize verilen penaltı kararı sonrasında Lopez’in ayağında derin bir kesik var. Bunu da 4.hakeme gösterdik. Ama bize VAR Hakemleri tarafından penaltı kararı verildi denildi. Nasıl oluyor anlamıyorum. Belki Kravets oyuna erken alınabilirdi. Biliyorum herkesin morali çökmüş durumda. Ama biz bir şey söyledik. Son düdük çalınana kadar biz görevimizin başındayız. İnanın futbolcular para veya prim gibi soruları sormuyorlar. Onlarda galibiyet için çok mücadele ettiler. Herkesten özür diliyoruz. Sizlere daha iyi sonuçları layık görüyoruz ve bunu da gerçekleştirmek için mücadelemize devam edeceğiz.”

HABER: MUSTAFA GÜRBÜZ



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı