LUDOVİÇ SANE,

LUDOVİÇ SANE,

KAYSERİ´YE ÇAĞIRILACAK

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da transfer çalışmaları hız kazanıyor. Kayserispor´un suskunluğunu bırakarak hafta içinde yerli ve yabancı transferleriyle sözleşme imzalayacağı açıklandı.
Kayserispor´da anlaşmalar için gün sayılmaya başladı. Kayserispor´un suskunluğunu bırakarak hafta içinde yerli ve yabancı transferleriyle sözleşme imzalayacağı açıklanırken diğer yandan sözleşmesi sona eren kaptan Biseswar´ın durumunun ise henüz belli olmadığı öğrenildi. Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun yapacağı değerlendirmeye göre sözleşmeleri sona eren Biseswar, Simic sözleşmeleri süren Birol Parlak ve Berkan Emir´in takımda kalıp kalmayacaklarının netleşeceği belirtildi.
Trabzonspor´dan geçen sezon sarı-kırmızılı ekibe kiralanan Mustafa Akbaş konusunda da bordo mavili takımla görüşme sürüyor. Hakan Kutlu´nun, Mersin İdmanyurdu´ndan eski futbolcusu olan 29 yaşındaki santrafor Welliton Morais´in hafta içinde Kayseri´ye gelerek yöneticilerle yüz yüze görüşeceği ifade edildi.
Bonservisi elinde olan Welliton´un yanı sıra Kayserisporlu yöneticilerin yine bonservisi elinde bulunan Fransa´nın Bordeaux Kulübü´nün Senegal asıllı 29 yaşındaki kaptanı stoper Ludoviç Sane´yi de Kayseri´ye çağırdığı öğrenildi.
Bu arada sarı-kırmızılı takımın PTT 1.Ligi takımlarından anlaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan defans oyuncusu 26 yaşındaki Erkan Reşmen, 26 yaşındaki Azerbaycan asıllı Almanya doğumlu Ufuk Budak, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Umut Sönmez ve Şanlıurfaspor´dan Almanya doğumlu orta saha oyuncusu Kubilay Sönmez´in sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacaklar arasında olacağı belirtildi.
Kayserispor Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, "İç ve dış transferde görüşmelerimiz sürüyor. Hafta içinde bunlar kesinlik kazanacak. Taraftarımızı heyecanlandıracak üst düzeyde 3-4 oyuncu ile gelecekte yıldız olacak gurbetçi oyuncuları takımımıza kazandıracağız. Taraftarımız sabırlı olsun ve transferleri beklesin" dedi. (SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti