LÖSEV´İN İYİLİK TIRI

LÖSEV´İN İYİLİK TIRI

KAYSERİ´DEN GEÇTİ?

Lösev´in ?İyilik Tırı´ Kayseri´den geçti? Kısa adı Lösev olan Lösemili Çocuklar Vakfı´nın ?Anadolu´ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi´ kapsamında oluşturulan ?İyilikler Tırı´ önceki gün Kayseri´ye geldi. Cumhuriyet Meydanı´nda konuşlanan tır da ki, giyim, tekstil, gıda, kırtasiye, oyuncak, et, kuru gıda gibi malzemeler ilimizde ikamet eden lösemili çocuklara ve ailelerine dağıtıldı.
Kısa adı Lösev olan Lösemili Çocuklar Vakfı´nın ?İyilik tırı´ önceki gün Kayseri´ye geldi. Cumhuriyet Meydanı´ndaki Zeynel Abidin Hazretlerinin türbesinin yanına konuşlanan tırda bulunan Lösev temsilcileri ilimizde ikamet eden lösemili çocuklara giyim, tekstil, gıda, kırtasiye, oyuncak, et, kuru gıda gibi malzemeler lösemili çocuklara ve ailelerine dağıtıldı
LÖSEV Koordinatör Yardımcısı Gülhan Erbil haber ekibimize yaptığı değerlendirmede Kayseri´de Cumhuriyet Meydanı´nda konuşlanan LÖSEV İyilikler Tırı aracılığıyla hem farkındalık oluşturmaya hem de ailelere maddi ve manevi destek olmaya çalıştıklarını vurguladı? Türkiye genelinde 17 bini aşkın üyelerinin olduğunu ve bunlara bir şekilde yardım götürdüklerini anlatan Erbil "Yardım kolileri yüklü LÖSEV İyilik Tırı ailelere ihtiyaçlarını ulaştırmak üzere Türkiye´nin dört bir köşesini geziyor. Lösev yardım tırında ailelerin iğneden ipliğe her türlü ihtiyacına cevap verecek yardım malzemeleri bulunuyor. Aileler kurduğumuz stantlarda tek tek dolaşarak ihtiyaçlarını kendileri alabiliyor. Çocuklar için oyuncaklar da yine stantlarda bulunuyor. Hayırseverlerden, gönüllerimizden aldığımız gıda, giysi, oyuncak gibi ihtiyaç malzemelerini ailelerimizle buluşturuyoruz. LÖSEV İyilikler Tır´ı 2012 yılından bu zamana kadar 66 ilde 7 bin 594 aileye ulaştı" ifadesini kullandı?
Lösemi hastalarına her geçen gün yeni bireylerin katıldığını ve her bireyin farklı ihtiyaçları olabildiğine dikkati çeken Erbil , insanların duyarlı davranarak gerek İyilikler Tırı´nı gördüklerinde gerekse LÖSEV´e direk bağış yaparak lösemili bir çocuğa yardım elini uzatmalarını beklediklerini kaydetti?
HABER: C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor