LOKANTACILAR VE PASTACILAR ODASI´NDAN

LOKANTACILAR VE PASTACILAR ODASI´NDAN

UZUNLUOĞLU, BAYRAK VE ŞAHİN´E ZİYARET

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası yönetim kurulu, Mahalli İdareler Seçiminde mazbatasını alan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ve Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin´i ziyaret etti.

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Altan Aydemir ile birlikte 31 Mart seçimleri sonrasında göreve gelen Pınarbaşı, Sarız ve Tomarza Belediye başkanlarını ziyaret ettiler.

İlk olarak Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu´na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, oda yönetimi Başkan Uzunluoğlu´na yeni dönem için başarılar diledi. Aydemir konuşmasında; birlik beraberlik ve ülkemizin bütünlüğüne değinerek, oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu ise "Halkımızın bize vermiş olduğu bu anlamlı görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Lokantacılar ve Pastacılar Odası´nın ikinci durağı ise Sarız Belediyesi oldu. Başkan Baki Bayrak´ı ziyaret eden oda yönetimi daha sonra Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin´i ziyaret etti.

Oda Başkanı Altan Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak´ı makamında ziyaret etti. Oda Başkanı Altan Aydemir, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak´a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni dönem için başarılar diledi. Aydemir konuşmasında; birlik beraberlik ve ülkemizin bütünlüğüne değinerek, oda faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ise "Halkımızın bize vermiş olduğu bu anlamlı görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Başkan Aydemir ve beraberindeki heyet Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin´i makamında ziyaret etti. Oda Başkanı Altan Aydemir, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin´e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni dönem için başarılar diledi. Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”