LİGE YENİDEN TUTUNDUK

LİGE YENİDEN TUTUNDUK

HES KABLO KAYSERİSPOR 6-3 DENİZLİSPOR

Süper Lig’in 38.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Denizlispor’u konuk etti. Karşılaşma Kayserispor’un 6-3’lük üstünlüğü ile son buldu.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Özgür Yankaya,  Mustafa Sönmez ve Murat Ergin Gözütok hakem üçlüsü görev yaptı. Denizlispor’un 10 kişi kaldığı karşılaşmadan HES Kablo Kayserispor, 6-3 galip ayrıldı ve lige yeniden tutundu.

18. dakikada Kvrzic’in savunmanın arkasına gönderdiği topla kaleci ile karşı karşıya kalan İlhan, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu. 29. dakikada Henrique ile yaptığı duvar pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Avramovski şutunu çekti ancak top kaleciden döndü. Dönen topu tekrar kontrol eden Avramovski, bu kez fileleri havalandırdı ve skoru 2-0 yaptı. 31. dakikada kazanılan korner atışını Denizlispor’dan Hasan Ayaroğlu kullandı. Bu futbolcunun ön direğe gönderdiği ortada iyi yükselen Sagal kafa vuruşunu yaptı, topu filelerle buluşturdu ve skor 2-1 oldu. 45+5. dakikada İlhan’ın savunmanın arkasına gönderdiği topla kaleci ile karşı karşıya kalan Avramovski, takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü kaydetti ve skor 3-1 oldu. Bu skor ilk yarının da sonucunu ilan etti.

51. dakikada Lennon’un sağ kanattan ceza yaptığı ortada ceza sahasında yükselen Paz’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kayserispor, 4-1 öne geçti. 60. dakikada kaleci Abdülkadir’in uzaklaştırmak istediği topta araya giren Lennon, müsait durumdaki İlhan’a pasını çıkardı. İlhan’ın bekletmeden vuruşunda top filelerle buluştu ve sarı-kırmızılı ekip 5-1 öne geçti. 81.dakikada Denizlispor’dan Mesanovic’in golü farkı üçe indirdi. 90.dakikada Denizlispor Sakıb’ın ayağından farkı ikiye indiren golü buldu.

90+5. dakikada ceza sahasında topla buluşan Kayseriporlu Melih’in şutunda top ağlara gitti ve skor 6-3 oldu. Bu skor aynı zamanda karşılaşmanın da sonucunu tayin etmiş oldu.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti