LİG YENİDEN BAŞLIYOR

LİG YENİDEN BAŞLIYOR

H.K. KAYSERİSPOR 2-1 Y.MALATYASPOR

Süper Lig 26. haftasında HES Kablo Kayserispor, sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk 45 dakikasını 2-0 tamamlayan Kayserispor, 90 dakika sonunda 2-1’lik skor ile 3 puanın sahibi oldu.

Süper Lig’de zor haftalar yaşayan Kayserispor, sezonun 26.hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Kadir Has Stadyumu’nda ‘Koronavirüs’ tehdidi nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 tamamlayan Kayserispor, son düdük ile birlikte sahadan 2-1 galip ayrılarak haftayı 3 puan ile kapattı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında hızlı bir oyun sergileyen Kayserispor oldu. 5. dakikada Emre Taşdemir soldan ortasında penaltı noktası üzerinde Hasan Hüseyin'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı. 9. dakikada sağ kanattan ZoranKvrzic'in yerden ortasında ön direğe hareketlenen Mesanovic, Arturo Mina tarafından düşürüldü ve hakem penaltıyı verdi.12. dakikada penaltı kararından vazgeçildi. VAR'ın incelemesi neticesinde pozisyonun başında Mesanovic'in ofsaytta olduğu tespit edildi.23. dakikada Mensah sağ kanattan rakiplerini çalımlarla geçerek pasını Mesanovic'e verdi. Arka direkte bomboş pozisyonda bulunan Mesanovic, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yapan isim oldu. 42. dakikada Acquah’ın hatalı pasında Mensah topu aldı ve solunda bulunan Pedro Henrique’ye verdi. Pedro ceza sahası dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Farnolle’nin solundan yerden ağlara giderken, Kayserispor bu golle 2-0 öne geçti. İlk yarı Kayserispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya tutuk başlayan taraf Kayserispor oldu. 51. dakikada sağ kanattan ceza sahasına VidarKjartansson'un şutunu kaleci çeldi. Dönen topa sol çaprazdan Karim Hafez bir kez daha kaleyi yokladı ancak Lung topu kornere çeldi.55. dakikada ceza sahası içinden sol taraftan yerden pasında Kjartansson vurdu, kaleci Lung gole izin vermedi.

71. dakikada Gökhan Töre’nin ara pasında Karim Hafez, sol kanattan ortasında ön direkte Kjartansson kafayla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1’e taşıdı. 90.dakikada Gökhan Töre sol çaprazdan serbest vuruşunda Sapunaru’dan seken topu Mina tamamladı, meşin yuvarlak direkten döndü. Boşta kalan topa Kjartansson hamle yaptı. Bu oyuncunun vuruşunda gol çizgisi üzerinde Kayserispor defansı topu uzaklaştırdı. Son düdük ile birlikte Kayserispor, konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

HABER: MURAT TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı