LİDERLER MİLLİ ARADAN SONRA SAHADA!

LİDERLER MİLLİ ARADAN SONRA SAHADA!

PTT 1. Lig’de 6 puana ulaşan iki takım Kayseri Erciyesspor ve 1461 Trabzon, sezonun 3. haftasında kozlarını Kadir Has Stadyumu’nda paylaşacaklar.

Bu maçın hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacaklarını söyleyen mavi-siyahlı takımın Teknik Direktörü Osman Özköylü, “15 günlük aradan sonra zorlu bir mücadeleye imza atacağız. Sıkı çalışıp sahamızda 3’te 3 yapmak istiyoruz” dedi.

 

K.ERCİYESSPOR-1461 TRABZON KOZLARINI PAYLAŞACAK

 

1. Lig’in 6 puana sahip iki takımı Kayseri Erciyesspor ve 1461 Trabzon, PTT 1. Lig’e verilen 15 günlük milli aradan sonra kozlarını Kadir Has Stadyumu’nda paylaşacaklar. Bu maçın hazırlıklarına Hürriyet Yeniköy’de bulunan kulüp tesislerinde bugünden itibaren başlayacaklarını söyleyen Erciyesspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Ligde şuanda 6 tam puana ulaşan iki ekip var. Biri biz ve diğeri ise 3. haftadaki rakibimiz 1461 Trabzon” diye konuştu.

 

ÖZKÖYLÜ “HAZIRLIKLAR BUGÜN BAŞLAYACAK”

 

Önlerinde 15 günlük süre olduğunu belirten Özköylü, 1461 Trabzonspor’un da kendileri gibi aynı havayı yakaladıklarını belirterek “Tansiyonu ve pozisyonu bol bir maç olacak diye düşünüyorum. Ligde 6 puana ulaşan her iki ekipte bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefleyecek. Biz ise elimizden geleni yaparak 15 günlük sürede sıkı çalışıp bu maçtan istediğimizi alarak ayrılmayı planlıyoruz. İlk iki haftadaki eksiklerin giderilmesi içinde güzel bir fırsat olacak. Tabi rakipte boş durmayacak. Bu maça iyi hazırlanan ve iyi motive olan ekip sahadan 3 puan ile ayrılacaktır” açıklamasında bulundu.

 

Taraftara da seslenen Özköylü, “Herkesin bildiği gibi lige güzel bir başlangıç yaptık. 18 takımın bulunduğu puan durumunda 6 puana sahip nadir takımlardan biriyiz. Artık taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Seri galibiyet bekleyen taraftarımızı desteğe ve tribüne davet ediyoruz. Biz üzerimize düşeni hakkıyla yerine getirdik. Şimdi sıra taraftarda. Onların vereceği coşku ile sahada daha da güçlü olacağız. Bu takımdan desteklerini esirgemesinler” şeklinde konuştu. (Haber: Murat TURP)

 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti