LİDER TALASGÜCÜ’NDE HEDEF YAHYALI MAÇI

LİDER TALASGÜCÜ’NDE HEDEF YAHYALI MAÇI

SARI-LACİVERTLİ EKİP, DEVRE ARASINA GALİP GİRMEK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup’ta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, 9.haftada oynayacağı Yahyalı maçını da kazanarak devre arasına moralli girmek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup’ta 9.hafta karşılaşmaları, 25-26 Aralık’ta oynanacak. 9.hafta karşılaşmasında namağlup lider Talasgücü Belediyespor, Yahyalı’yı konuk edecek.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve ilk yarıda çıktığı 8 karşılaşmayı da kazanarak namağlup yoluna devam eden Talasgücü Belediye, ligin ilk yarısının son maçında Yahyalı’yı konuk edecek. Temsilcimiz, bu karşılaşmadan da galip ayrılarak devre arasına moralli girmek istiyor. Hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, Cuma günü Yahyalı karşılaşmasının hazırlıklarını sonlandıracak.

Alınan 8 galibiyeti ve Yahyalı maçını değerlendiren Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan, şöyle dedi: “Şimdiye kadar oynadığımız 8 karşılaşmayı da kazandık. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. İlk yarının son maçında Yahyalı ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmadan da galip ayrılarak devre arasına moralli girmek istiyoruz. Devre arasında kamp dönemimiz de olacak. Bu dönemde daha güçlenerek ikinci yarıya başlayacağız. İnşallah elimizden gelenin fazlasını yaparak sezon sonunda istediğimiz noktaya ulaşacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak