LİDER İÇERDE KAZANMAYI HATIRLADI!

LİDER İÇERDE KAZANMAYI HATIRLADI!

PTT 1. Lig'in 23. haftasında lider Kayseri Erciyesspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle Tavşanlı Linyitspor'u 2-0 mağlup ederken, iki takımda karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Gohou ise attığı golle, gol krallığında 16’ya ulaştı.

Lider Kayseri Erciyesspor, ligin 23.haftasının kapanış maçında TKİ Tavşanlı Linyitspor’u Kadir Has Stadyumu’nda konuk etti. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında ise lider Erciyesspor, 2 gol bularak sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. Her iki takımda 11 kişi başladığı karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Linyitspor’un atakları vardı. 6. dakikada Mehmet Ayaz’ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Murat Yılmaz’ın vuruşunda top üstten auta çıktı. 9. dakikada ise kazanılan serbest vuruşta Mesut topu ceza sahasına ortaladı. Kayseri Erciyesspor defansı topu uzaklaştırdı.

14. dakikada Serdar’ın ortasında Tavşanlı Linyitspor defansı topu kornere attı. 27. dakikada Gohou, Hanni ile duvar pasında topla buluştu. Ceza sahası içinde Tavşanlı Linyitspor defansı Gohou’dan önce topu kornere çeldi. Bilal’in kullandığı köşe vuruşunda Tavşanlı Linyitspor defansı topu kafayla uzaklaştırdı.

K.ERCİYES: 2- TKİ TAVŞANLI LİNYİT: 0

 

İkinci yarıya ise Erciyesspor daha baskılı başlamak istedi. 50. dakikada Bilal kullandığı serbest vuruşta topu direk kaleye gönderdi. Kaleci Metin’den seken topu Tavşanlı Linyitspor defansı uzaklaştıramadı. Tavşanlı Linyitspor defansından Hakan, Gohou ile yükseldiği topu kendi ağlarına gönderdi. (1-0) 75. dakikada Gohou, Arif’in pasında ceza sahası içinde topla buluştu. Gohou’nun vuruşunda top ağlara gitti. 2-0

Galibiyet sonrası konuşan Erciyesspor’un kulüp başkanı Ziya Eren, “Biz bu yolda konulan hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kendi taraftarımız önünde kazandığımız için de çok mutluyuz” dedi.

TOK “KIRILGAN BİR KADROYA SAHİBİZ”

 

Karşılaşma sonrası her iki takımında teknik direktörü basın toplantısına katıldı. Konuk ekip Linyitspor’un teknik direktörü Erol Tok, futbolcuların kırılgan bir oyuna sahip olduklarını belirterek “Puan hesapları ile buraya geldik. İlk yarıda istediğimizi alamadık. İkinci yarıda ise gol bulmamız gerekirken kalemizde gol gördük ve futbolcularım kırılgan olması en büyük sıkıntımız. Golden sonra toparlanamadık. İlerleyen haftalara daha ciddi hazırlanacağız” diye konuştu.

ÖZKÖYLÜ “KAZANMAK ÇOK GÜZEL”

 

Erciyesspor’da ise yüzler gülüyordu. Haftalar sonra kendi sahalarında galibiyet yaşadıkları için mutlu olduklarını söyleyen teknik direktör Osman Özköylü “Kazanmak çok güzel. Özellikle kendi sahamızda kazanmak bizi mutlu etti. İlk yarıda Linyitspor etkiliydi. İkinci yarıda ise bulduğumuz golle rakip çözülmeye başladı. Bu ligde kolay maç yok. Linyitspor’un oynadığı oyun ile bulunduğu yer çok tezat. Bundan sonraki maçlarında kendilerine başarılar dilerim. Her maçımıza kazanma arzusuyla hazırlanıyoruz. Sezon sonu da hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu. (Spor Servisi)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti