LEYLA ÖĞRETMEN, BİR YIL ÖNCE ATAMA SEVİNCİ YAŞAMIŞ

LEYLA ÖĞRETMEN, BİR YIL ÖNCE ATAMA SEVİNCİ YAŞAMIŞ

Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmenlerden biri de 23 yaşındaki sınıf öğretmeni Leyla Bayram. Leyla öğretmen, meslekte üçüncü yılını yaşıyordu. Van’da bir yıllık sözleşmeli öğretmenlik yaptı ve ertesi yıl atama sevinci yaşa

  Leyla Bayram öğretmenin enkazdan çıkarılan cansız bedeni memleketi Kayseri’ye getirildi. Leyla öğretmen için Hunat Camii’nde cenaze namazı kılındı. 4 kardeşi bulunan Leyla Bayram, 11 yıl önce kalp krizi geçiren babası Cafer Bayram’ı kaybetti. Okudu ve öğretmen oldu. Sözleşmeli öğretmen olarak iki yıl önce Van’ın Gevaş ilçesindeki ilköğretim okulunda öğretmenliğe başladı. Geçen yıl ataması yapıldı ve sevinç yaşadı. Atama sonrasında görev yeri değiştirildi. Van’ın Erçiş ilçesine bağlı Ulupınar köyündeki ilköğretim okulunda görev yapmaya başladı. Bu yıl da okulların açılmasıyla birlikte görev yerine gitti. Erçiş ilçesinde meslektaşlarıyla birlikte tuttukları evde kalıyordu. Pazar günü arkadaşlarıyla birlikte dinlenen Leyla öğretmen, depreme evde yakalandı. Oda arkadaşı deprem enkazından canlı kurtuldu. Ama Leyla öğretmen hayatını kaybetti. Sevdiği kedisiyle birlikte enkaz altında kalmıştı.

    Enkazdan çıkarıldıktan sonra memleketine gönderilen Leyla öğretmenin ailesinde acı vardı. Anne Vesile Bayram, kızının acısına fazla dayanamadı ve baygınlık geçirdi. Cenazeye katılamadı. Leyla öğretmen, çok sayıda vatandaşın katıldığı Hunat Camii’ndeki cenaze namazı ardından Talas ilçesindeki mezarlıkta toprağa verildi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı