KUTSAL TOPRAKLARA YOLCULUK İÇİN KAYITLAR 4 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR…

KUTSAL TOPRAKLARA YOLCULUK  İÇİN KAYITLAR 4 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR…

İl Müftüsü Ali Maraşlıgil basın açıklaması yaparak 2013 yılı içerisinde Hac Farizasını yerine getirmek için Kutsal Topraklara gitmek isteyen Hacı adaylarını medya aracılığı ile bilgilendirdi. Maraşlıgil 2013 yılı hac kayıtlarının 04 Şubat itibarı ile

Müftülük binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında basın açıklamasında konuşan  İl Müftüsü Ali Maraşlıgil,   2013 yılı hac kayıtlarının 04 Şubatta başlayıp,  22 Şubat’ta sona ereceğini  açıkladı.  Maraşlıgil kayıt işlemlerinin İl müftülüğünün yanı sıra ilçe müftülüklerinde de yapılabileceğinin altını çizdi.  Maraşlıgil  sözlerini şöyle sürdürdü. İlk defa katılan vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken bir husus var. İlk kayıt olanlar gerekli işlemlerin başlaması için 15 tl hac ücretini işlem gören bankalara yatıracaklar. Ardından nüfus cüzdanı fotokopisi ile müracaat ettiklerinde ilk defa kayıtları gerçekleşecektir.
Hacca gidecek olan vatandaşlarımız normal tipte veya otel tipte gitmek istiyorlarsa ona göre kayıtlarını yapacaklar. Aynı zamanda daha önce müracaat edip hac çıkmayan vatandaşlarımız da yeniden kayıt yaptırmayacaklar. Onların kayıtları otomatik olarak yenilenecek. Daha önce hac kaydı yapanlar 49 defa kuraya girecek.
Hac ibadeti toplum hayatımız için aile yaşantımız için bizim çok önemsediğimiz bir ibadet. Hacdan dönen vatandaşlarımız tabiri caizse yeniden doğmuş olacaklar. Sıfır kilometre olacak rektefeye girmiş olacaklar. 

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler