KUTLU, CABRAL´I İSTİYOR

KUTLU, CABRAL´I İSTİYOR

BAŞARILI SOL KANAT OYUNCUSU BONSERVİSİ ELİNDE BULUNUYOR

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Cabral´ı istiyor. Sözleşmesi sona eren başarılı sol kanat oyuncusunun bonservisi elinde bulunuyor.
Yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Kayserispor, Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Kayserispor yönetimi geçen sezon forma giydiği Twente´de 24 maçta 6 gol ve 5 asistle oynayan sol kanat oyuncusu Jerson Cabral´ın peşine düştü. Hakan Kutlu´nun da ısrarla istediği 25 yaşındaki oyuncu için Kayserispor önemli bir mesafe kaydetti. Bonservisi elinde olan Cabral´ın menajeriyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı iddia edildi.
1991 doğumlu olan futbolcu ilk olarak Feynord tarafından keşfedildi. 1998 yılından itibaren 2012 yılına kadar Feynord´un tüm gençlik takımlarında forma giydi. A takımda fazla forma şansı bulamayan Cabral, Twente´ye transfer oldu. Buradan da tecrübe kazanması için alt lig takımlarına gönderildi. Cabral, 2014 yılından yeniden Twente´ye döndü. 2 yıldır Twente´de forma giyen Cabral´ın sezon sonun sözleşmesi sona erdi. (SPOR SERVİSİ)



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var