“Kurumsal Kart 38” uygulaması ilgi görüyor

“Kurumsal Kart 38” uygulaması ilgi görüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım konusunda, çalışanların hayatını kolaylaştıran uygulaması ‘Kurumsal Kart 38’ firma ve çalışanlar tarafından ilgi görüyor.
Sanayi ve ticaret şehri Kayseri’de çalışanların bütçesini ve konforunu önemseyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Ulaşım A.Ş. aracılığı ile uygulamaya koyduğu ‘Kurumsal Kart 38’ uygulaması ile çalışan vatandaşların bütçesine katkıda bulunurken, ulaşım konforunu arttırıyor.
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Akıllı Ulaşım Sistemleri ve İş Geliştirme Müdürü Muhammed Biçimveren, “Kurumsal Kart 38 çözümlerimiz ile Kayseri’de hizmet vermekte olan kuruluşlara kolaylıklar sağlamaktayız” ifadesinde bulunurken, konuşmasında şunlara yer verdi:
“Tam zamanlı ya da yarı zamanlı çalışanlar için farklı çözüm önerilerimiz bulunmakla birlikte, kamu ya da özel fark etmeksizin kuruluşların çalışanlarına sağlamış olduğu ulaşım kartı olan Kurumsal Kart 38, Kayseri şehir içerisinde hizmet vermekte olan tüm ulaşım araçlarında geçerlidir.”
2’si kamu olmak üzere toplam 18 farklı kuruluş tercih etti
Kurumsal Kart 38’i 2’si kamu olmak üzere toplam 18 farklı kuruluşun tercih ettiğini dile getiren Biçimveren, Kurumsal Kart 38 uygulamasının personellerin ulaşım giderlerinden tasarruf, toplu taşımaya destek ve milli ekonomiye katkıda bulunduğunu dile getirdi.
Kurumsal Kart 38’i tam da ihtiyaçları olduğu bir uygulama olarak tarif eden Kayseri’de faaliyet gösteren bir firmanın yetkilisi ise, “Bizim de tam ihtiyacımız olan bir şeydi. Servis problemi yaşıyorduk. Böyle bir avantajın olduğunu görünce hemen değerlendirmek istedik. Servis güzergahı uymayan arkadaşlara kurumsal kart verdik, servis güzergahına uygun otobüs veya tramvay durağında iniyorlar, oradan aktarma sağlıyoruz, bu şekilde farklı bölgelerden de personel alma avantajımız oluyor” dedi.
Çalışanların aile bütçesine katkı
Kurumsal kartların neredeyse yarı yarıya ücret avantajı olduğunu ifade eden üretici bir diğer firma yetkilisi ise Kurumsal Kart 38’in, çalışanların aile bütçesine katkı sağladığını ve kendilerinin de üretim maliyetlerinin düşmesi nedeniyle enflasyona karşı mücadele ettiklerini söyledi.
Kayseri’de faaliyet gösteren bir firmada çalışan kurumsal kart 38 kullanıcısı da uygulamanın ‘acaba kartımda bakiye kalmış mıdır’ derdinden kendilerini kurtardığını dile getirerek, “Acaba kartımda bakiye kalmış mıdır gibi düşünme derdinden sizi kurtarıyor. Ay sonuna kadar böyle bir yükleme yaptığınız takdirde istediğiniz her an içerisindeki biniş hakkına güvenerek istediğiniz yere rahatlıkla seyahat edebiliyorsunuz” diye konuştu.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”