KURUKÖPRÜ´DE FİDAN DİKİM ŞENLİĞİ

KURUKÖPRÜ´DE FİDAN DİKİM ŞENLİĞİ

Baharın gelmesiyle ağaçlandırma çalışmalarına hız veren Talas Belediyesi Kuruköprü Mahallesi´nde milletvekillerinin de katıldığı etkinlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

Fidan dikimi programına Talas Belediye Başkan Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost , Anadolu Kaplanları Motosiklet Kulübü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Son 15 yıl içerisinde ağaçlandırma faaliyetlerinde Türkiye´de büyük yol kat edildiğini vurgulayan Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Bizde belediye olarak ağaçlandırmaya çok önem veriyoruz. Burada 7, 8 yaşındaki ağaçları toprakla buluşturuyoruz. Dolayısıyla bu fidanlar hızlı bir şekilde çevreyi yeşillendirecek. Çalışmalarımız sadece bununla bitmiyor. Önümüzdeki günlerde Türkiye´nin en nadide projelerinden birisi olacak Ali Dağı 360 projemizin altyapı çalışmaları başlıyor. Zemini açtık, 2 senedir yolun oturmasını bekliyoruz. Orada nitelikli çok güzel bir ağaçlandırma çalışması yapacağız. 10-15 yıllık ağaçları Ali Dağı ile buluşturup, bir an önce Ali Dağı´nın yemyeşil bir formata kavuşmasını istiyoruz. Bu ağaçlar aynı zamanda ülkemizin kalkınması sağlayacak. Buraya katılan milletvekillerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Diktiğimiz fidanların Talas için, ülkemiz için güzelliklere vesile olmasını dilerim.? dedi.
Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getirdiklerini ifade eden AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, ?Ülkemiz ve sağlık için ağaçlandırma ve yeşillik çok önemli. Dolayısıyla biz Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile milyonlarca fidan dikiyoruz. Bunların başında da tabi belediyelerimiz önemli. Belediyeler yeşili ne kadar artırırlarsa o derece hizmet kalitesinin artmış olacağını düşünüyorum. Bu bağlamda Talas Belediye Başkanımız Palancıoğlu´da üzerine düşeni çok fazlasıyla yaptı. Ali Dağı projesiyle bunu taçlandırmış olacak diye düşünüyor, kendisine teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
?Kuruköprü Mahallesi´nde emeği geçen belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum.? diyen AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, ?Gerçekten ülkemiz açısından ağaçlandırma çok önemli. Bunlar geleceğin fidanlarıdır. Başkanımızın projesi sayesinde Ali Dağımız yeşillenecek. Hem de gelecek felaketlerin önlenmesi açısından önemli bir görev üstleniyor.? şeklinde ifade etti.
Etkinliğe katılarak fidan dikimi desteğinde bulunan Anadolu Kaplanları Motosiklet Kulübü üyeleri de Talas´a yapmış olduğu hizmetler için Başkan Palancıoğlu´na teşekkür ederek sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olduklarını söyledi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ