KURTULUŞ SAVAŞINDA Kİ GİBİ TEK YUMRUK OLMALIYIZ

KURTULUŞ SAVAŞINDA Kİ GİBİ TEK YUMRUK OLMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Sadık Atila, Karşıyaka Polis Merkezi önünde bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 66 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından Şemdinli’de 5 Askerin şehit olduğu, 7 a

Masum insanların canlarına acımasızca kasteden ve Ramazan Bayramı'nın sevincini sabote etmeye yönelik gerçekleştirilen her türlü dini, insani ve ahlaki değerleri hiçe sayan hain saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Başkan Atila, açıklamasında şunları söyledi:
"Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü zedeleme hedefinde olan bu saldırılar asla amacına ulaşmayacaktır. Acımız çok büyük. Bölücü terör örgütü militanları şunu iyi bilmelidir ki, bu tür hain saldırılarla Türkiye Cumhuriyeti devletini ve ulusunu bölmeleri ve parçalamaları asla mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür. Bu hainlere bugüne kadar hak ettiği cezayı verdiği gibi bundan sonrada vermeye devam edecektir. 30 yıldır bölücü terör, anaların babaların yüreklerinde derin yaralar açmaktadır. Ulusumuzun sabrını zorlayan hain saldırılar karşısında Ulusumuzun birlik ve beraberliği, vatanın bütünlüğü açısından, Kurtuluş Savaşın da olduğu gibi tek bir yumruk olarak, teröre karşı, el ele, omuz omuza olduğumuzu tüm dünya ya göstermeliyiz. Bu acıların tekrar yaşanmaması dileğimle yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun" dedi.

 



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı