KURBAN KESİM YERLERİ HAZIR

KURBAN KESİM YERLERİ HAZIR

; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve nöbetçi birimler ile vardiya usulü çalışacak ekipler arasında koordinasyonunun yapıldığını duyurdu…

İlçe sınırları içerisinde kurbanlık satış yeri olmadığını ancak, 17 ayrı bölgede kurban kesim yeri tespit edildiğini ve bu yerlerde gerekli düzenlemelerin yerine getirileceğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bahçeli evi olanlar ile apartman sakinlerinin bina bahçelerinde kurban kesebileceklerini ancak ana cadde ve sokaklarda kurban kesilemeyeceği kararının alındığının altını çizdi.

Büyükkılıç, kurban kesiminin bir ibadet olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti…. "Bu ibadetin nasıl ve ne şekilde yerine getirileceğinin zaten dinimizde tek tek belirtiliyor. Belediye olarak da bu yönde tüm tedbirleri aldık. İnsanlar rahat, temiz ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduk. Kurban kesim yerlerimiz ise; Altınoluk Mahallesi Kapalı Pazar yeri, Belsin Kapalı Pazar yeri, Danişmentgazi Kapalı Pazar yeri, Esenyurt Mahallesi Kapalı Pazar yeri, Gökkent Mahallesi Pazar yeri, Hürriyet Semt Pazar yeri, İldem Kapalı Pazar yeri, Kaykop-Fatih Mahallesi Kapalı Semt Pazaryeri, Keykubat Kapalı Pazar yeri, Kılıçaslan Mah. Kızılırmak Cad. Tenis Kordu, Mimsin Kapalı Pazar yeri, Osmanlı Mahallesi Kapalı Pazar yeri, Selçuklu Mahallesi Semt Pazaryeri, Toki Kapalı Pazaryeri, Yeniköy Mahallesi Kapalı Pazar yeri, Yıldırım Beyazıt Kapalı pazar yeri, Ambar Kapalı Pazar yeri olarak belirlendi."



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler