KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ

OTOBÜS BİLETLERİ TÜKENDİ?

Kurban Bayramı için geriye sayım devam ederken 9 günlük bayram tatilini vesile bilen vatandaşlar bayramı memleketlerinde sevdikleri ile geçirebilmek için harekete geçince otobüs biletleri tükendi? Yurt genelinde otobüs işletmeleri doluluk oranlarının yüzde yüze ulaştığını dillendirirken, ilimiz de durum farksız değil? Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne giderek yetkililerden bilgi alan haber ekibimizin tesbiti ?Biletler tükendi, otobüs işletmecilerinin yüzü gülüyor oldu??

Bayram tatilinin 9 gün olduğu ve bayram sonrası yaz tatilinin son dönemine denk gelmesi nedeniyle şehirlerarası otobüs işletmelerinde hem gidiş hem de dönüş biletleri tükendi. Firmalar çit yönlü olarak koydukları ek seferlerin biletlerini satmaya başlarken, vatandaşlar hem bilet bulamamaktan hem de bayramı fırsat bilerek bilet fiyatlarına afaki zam yapan firmalardan şikayetçi?

Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde faaliyet gösteren firmaların yetkililerinden bilgi alan haber ekibimiz ilimizde de tarifeli seferlerde yüzde yüz doluluk oranın yakalandığını tesbit ederken, bir başka tesbitleri de biletlerin tükenmesi işletmecilerin yüzünü güldürmüş?.

Bilet bulamamaktan ve bayramı fırsat bilerek bilet fiyatlarının astronomik rakamlara çıkartıldığını iddia eden vatandaşlar ise tam tersi bayramlarda her şeyin daha da ucuzlaması gerektiğini belirtiyorlar?

Öte yandan bütün bu karmaşadan habersiz tek derdi dedesine gitmek olan çocuklar ise gündelik hayatın masum kalan yanı olarak yaşam sevinci vermeye devam ediyorlar?

HABER: C.ÜSTEN



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı